2018. 04. 09., hétfő, 11:27

Elkezdhetjük összeszedi a lomokat – Jövő héten lomtalanítás Kaposváron!

Április 16 és 20 között tartja a Kaposvári Hulladékgazdálkodási Kft. a tavaszi lomhulladék szállítást városunkban, aminek van azért néhány szabálya, amelyekkel jobb tisztába lenni. Már mutatjuk is őket.

Nem minden minősül lomnak, így át kell nézni mindent, amit kiteszünk a kukák mellé a következő héten. Semmiképp nem fogják elszállítani az elektronikai, építési és autóbontásból származó hulladékot, ahogy a zöldhulladék és a veszélyes anyagok sem fognak eltűnni a kuka mellől. Elvisznek viszont mindent, ami az életvitel során felhalmozódott és nagydarabos szilárd hulladék, mint például a bútorok, edények, szőnyegek és játékok.

 

 

A felesleges lomokat a megjelölt napokon reggel 6 óráig kell kihelyezni az ingatlanok elé úgy, hogy azok ne akadályozzák a közlekedést. A lomokat próbáljuk meg úgy összerendezni, hogy azt a Hulladékgazdálkodás kollégái a lehető legkönnyebben el tudják szállítani, és ne legyen balesetveszélyes sem a közlekedőkre, tehát ne építsünk piramisokat a régi elavult bútorainkból közvetlenül a járda mellé.

 

Alább pedig mutatjuk a pontos utcalistát, hogy mely napokon, honnan kerülnek majd elszállításra a lomok:

 

 

További részletek ITT olvashatók.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: