Beküldés

2018. 03. 06., kedd, 10:34

Füvet küldött élettársának a börtönbe - Nem volt túl jó ötlet

Egy nő próbálta meg felvidítani kedvesét, aki a kaposvári börtönben tölti büntetését azzal, hogy némi marihuánát próbál meg becsempészni neki egy apró kis tubusban. Nem jött össze neki.

A Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség rendvédelmi szervek létesítményében elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettének kísérletével vádolja azt a nőt, aki élettársának egy csomagba rejtve kábítószert akart bejuttatni a büntetés-végrehajtási intézetbe.

A vádirat szerint a nő élettársa 2017 tavaszán előzetes letartóztatásba került, a kaposvári börtönben tartották fogva. A vádlott ismeretlen személytől kannabiszt tartalmazó növényi törmeléket vásárolt, melyet egy fém tubusba rejtett, és az élettársának címzett csomagban postán elküldte a börtönbe.

Bármennyire is leleményes volt, a börtönben a csomag átvizsgálása során a biztonsági felügyelő megtalálta a tubusba rejtett csekély mennyiségű kábítószert.

A Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta a vádlottal szemben, és indítványt tett a kábítószer elkobzására is.

Skacok, Fontos! Ha nem akartok lemaradni a híreinkről Facebookon, pipáljátok be a "Megjelenítés elsőként" funkciót!