2018. 02. 27., kedd, 12:50

Koncz Zsuzsa, Kokas nővérek és egy rakás Oscar-díjra jelölt film - A Szivárvány Kultúrpalota márciusi programjai

Nem akármilyen programokkal készül az első tavaszi hónapra a Szivárvány, hiszen a koncertek, az előadások és a mozifilmek között is mindenki megtalálhatja a magának valót.

Előadások terén rögtön március elsején rendezik meg a Nemzetközi versenygyőztesek gálakoncertjét, olyan közreműködőkkel mint Sakata Tomoki, Tomasz Daroch vagy Sylwia Olszynska. Március 7-én Hobo megint Kaposvárra érkezik, és Amerikai ima - Jim Morrison emlékestet tart a Szivárványban.

 

Kokas Katalin és Kokas Dóra koncert

Lesz itt program bőven

Március 13-án Dr. Almási Kitti tart előadást, Nyitott Akadémia - Irigység, kibeszélés, rosszindulat címmel, majd március 14-én ünnepi műsort tart a Füredi Rock Színkör és a Somogy Táncegyüttes, Zúgjatok, harangok címmel. Cseh Judit rendezésében március 24-én Játékszín előadás érkezik városunkba a Bankhitel, majd március 27-én a Kokas nővérek bűvölhetnek el bennünket tudásukkal, 29-én pedig Koncz Zsuzsa tart koncertet a Szivárványban.

 

A víz érintése

Filmek terén csupa Oscar-díjra jelölt alkotás

A legesélyesebbnek a 7 Oscar-díjra jelölt, Három óriásplakát Ebbing határában című alkotást tartják, amelyet többek között a Legjobb Film kategóriában is jelöltek, és amit március 2, 3, 4 és 16-án vetítenek a Szivárvány moziban. Ennél több jelölést, szám szerint 13-at csak egy alkotás, A víz érintése kapott, Guillermo Del Toro filmjét március 3, 4 és 9-én vetítik majd. A legsötétebb óra is kapott nem is kevés, 6 jelölést, ezért is örülünk, hogy programra tűzték március 19, 20 ás 21-én a Szivárványban. Ezeken kívül egy rakás nagyszerű filmmel találkozhatunk: Derült égből család, Floridai álom, A hely, A vendégek és a Vándorszínészek is a vászonra kerül.

 

 

A részletes programokért látogassatok el a Szivárvány Kultúrpalota hivatalos oldalára!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: