2018. 02. 21., Szerda, 10:26

Ez már a jövő? Digitális próbafülkéket kap a Mango

A Vodafone és a Mago divatmárka együttműködésének keretein belül végre elkészültek az első digitális próbafülkék, amelyeket hamarosan üzembe is helyeznek az üzletekben.

Hasonló fülkéket korábban csak a filmekben láttunk, azonban hamarosan már személyesen is találkozhatunk velük az üzletekben. A Jogotech által fejlesztett IoT egy olyan okostükör, amely lehetővé teszi a vásárlók számára a digitális vásárlást. A tükrön egy gombnyomásra feltűnik minden az adott termékről, választhatunk másik szint, méretet, megnézhetjük van e épp raktáron sőt, a tükör még ajánl számunkra hozzá illő darabokat is.

Amikor kiválasztottuk, hogy mire van szükségünk, az eszköz elküldi a választott termékeket az üzletben tartózkodó alkalmazottak okosóráira, akik már hozzák is nekünk a kért termékeket. Mekkora már!

A hírek szerint a Mango most nagyon ráállt a digitális fejlődésre, amelynek első lépése ezeknek az okostükröknek az elhelyezése a kiemelt üzleteikben. Reméljük országunkba is érkezik néhány darab, szívesen kipróbálnánk a vásárlás ilyesfajta új módját!

Kaposváron mikor lesz ilyen?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: