2018. 02. 08., Csütörtök, 14:41

Az utolsó árnyalaton a sor - Megérkezett a trilógia befejező epizódja a kaposvári Cinema Citybe!

Végre lezárul egy korszak, és a mozikba kerül a 2015-ben indult trilógia utolsó része, A szabadság ötven árnyalata. Örülünk?

Ha megjött a kedvetek a mozizáshoz, játsszatok velünk és nyerjetek jegyet ITT!

A szabadság ötven árnyalata

Az árnyalatos filmek megítélésének két, teljesen különböző véglete van, amely megosztja a nézőket. Vannak, akik teljesen odáig vannak a sorozat minden epizódjáért, a szereplőkért és mindenért ami a filmhez tartozik, és már hetekkel a bemutató előtt lefoglalták a jegyeket, és már a harmadik Valentin-napjukat tervezik a mozikban tölteni a sorozat miatt. És van a másik véglet, aki totál kivan ezektől a filmektől, elítéli, még ha kötelezik rá se nézi meg egyik epizódot sem, no nem azért mert a 18-as karika miatt nem engednék be, hanem mert nagyjából falnak menne a történettől.

Nos, a helyzet az, hogy a befejező epizód még a rajongók tetszését sem nyerte nagyon el, és A szabadság ötven árnyalata nem hozta azt, amit beharangoztak róla. Nagyjából csak az ült, hogy minden eddiginél több szex jelenetet láthatunk, de a sztori, az akció, a dráma és úgy minden más elmaradt. Pedig aztán beindult az élet a friss házasoknál, hiszen onnantól kapcsolódunk be újra a történetbe, hogy Christian és Anastasia egybekeltek, és megkezdik a mézes heteket.

Fényűzésből és csillogásból nincs hiány, szuper sportkocsik, jachtok, kastélyok, repülők és milliók repkednek mindenfelé, párocskánk minden adandó alkalommal kiélvezi egymás testi örömeit, és csupán apró nézeteltérések árnyalják be a tökéletes életüket. Na meg a hölgy volt főnöke, akinek minden vágya, hogy tönkrevágja mesebeli életüket, amire ugyan nem sok esélye van, de azért próbálkozik emberesen. Hogy ebből a hajszából mi sül ki, saját szemmel meg lehet bizonyosodni a kaposvári Cinema Cityben az alábbi időpontokban:

Csütörtök: 15.45, 18.00, 20.15

Péntek: 13.30, 15.45, 18.00, 20.15, 22.30

Szombat: 11.15, 13.30, 15.45, 18.00, 20.15, 22.30

Vasárnap: 11.15, 13.30, 15.45, 18.00, 20.15

ELŐZETES:

Deadpool 2.

A rajongók legnagyobb örömére, az első film óriási sikere után gyorsan bejelentették a folytatást, amelyhez tegnap meg is érkezett az első "előzetes". Az idézőjelek azért kellettek, mert nem is számítottunk szokványos trailerre piros csuhás haverunktól, de amit megint összerakott, az tényleg totális agymenés. Van szurkálódás rendesen, érintett a DC és Superman bajusz botránya, de a Marvel fő fegyverei a Végtelen Kövek is kapnak egy kis fricskát. Nos, az ellenfél Cable bemutatása is megvolt azért, elég jól összerakták a karaktert, de rajta kívül az első részből már megismert arcokkal is találkozhatunk a május 18-án érkező filmben. Várjuk!

Venom

A Pókember és úgy minden Marvel rajongó a szívéhez kapott, amikor Peter Parker legnagyobb ellenségéről, a Venomról bejelentették, saját filmet kap. A sokk akkor teljesedett ki, amikor a szereposztás során Tom Hardyra bízták az antihős szerepét, ami még inkább felspanolta a várakozásokat.  Most megérkezett az első előzetes a filmhez, ami teljesen elkeserít bennünket, mert a várt lényről egy árnyalatnyi képkockát se kapunk, egyedül Hardy szenvedését követhetjük nyomon. Reméljük azért nem októberig kell várnunk Venom első felbukkanására!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: