2018. 01. 18., Csütörtök, 16:31

Csajok búcsúzzatok el a chokerektől és a váll nélküli felsőktől! - Mutatjuk milyen trendek mennek majd 2018-ban

Hölgy olvasóink, most ti figyeljetek csak, nektek készítettünk egy listát, melyben számba vettük milyen trendektől búcsúzunk 2018-ban, és melyek azok amik menők lesznek a divatguruk szerint. Lássuk a felhozatalt:

Amiktől búcsúzunk:

1. Choker

A 90-es évek egyik legvagányabb kiegészítője 2016-ban robbant be ismét a divatba. Rengeteg lány megőrült érte az idei évben, láthattunk ezüst, bársony, fekete pamut darabokat, ám 2018-ban leáldozott ennek a kiegészítőnek. 

2. Váll nélküli felsők

Úton-útfélen belebotlottunk az ilyen és ehhez hasonló szabású felsőkbe és ruhákba egyaránt. Bár imádtuk kiszúrni a szilikonpántokat, amik kilátszottak a felsőkből, sajnos szomorú búcsút kell tőlük vennünk. 

3. Fűző (avagy övként a felsődre)

A Kim Kardashian pólóra húzott fűző lavina valamikor 2017-ben indult útnak, azóta a boltokat elárasztották a felsőkkel összevart változataik, de külön is rengeteg különböző színű-formájú fűzőre lehetett benevezni. Amilyen gyorsan jöttek, olyan gyorsan mennek is!

4. Bomber dzseki

Imádtuk, agyon hordtuk őket, viszont mint sok mindennek, a bomber dzsekiknek is lejárt az idejük. UI.: Ne adjátok el vagy dobjátok ki a szekrényben lógó darabokat, hiszen egy 5-10 év múlva ismét divatba jöhetnek!

5. Apró hátitasik

Szegecses, arany, ezüst, patchworkkel megtűzdelt változataikat hordtuk az elmúlt 1-2 évben, a kézre akasztható női táskák helyett. Sajnos nekik is búcsút mondunk, ám a nagyobb testvéreik még ugyanúgy sikkesek maradnak a 2018-as évben. 

 

A 2018-as trendek:

1. Ballonkabát

Az egyszerű ballonkabátok feltuningolt változatai hódítanak majd az idén. Másabb szabásminták és formák, de a tollas-fodros darabok is visszaköszönnek majd a boltok polcain. 

2. Rojtok mindenhol!

A 2018-as év a rojtokról fog szólni! Legyen az táskán, szoknyán, felsőn vagy ruhán, nem lőhettek mellé vele. 

3. Övtáska

Tinédzserkorunk egyik kedvenc kiegészítóje, az övtáska nagy visszatérő lesz idén. Feliratos, bőr, vagy vászon, teljesen mindegy, csak csapd a derekadra és tutira trendi leszel!

4. Farmerok más színben

A denim cuccok alapdarabjai a gardróbunknak, idén a sötétebb árnyalatú farmerok viszik majd a prímet, mind a nadrágok, mind a kabik terén. 

5. A '60-as évek virágmintái

Ideje előszedni a nagymami asztalterítőit és fotelhuzatait, hiszen retro lázban ég 2018, a '60-as évek virágmintáival fogunk találkozni úton-útfélen!

Hamarosan érkezünk egy hasonló cikkel az uraknak is, addig is írjátok le a véleményeteket a 2018-as trendekről!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: