2018. 01. 17., Szerda, 10:02

Viszlát MILF, itt a DILF!

A MILF rövidítés mára bekerült a hétköznapi szóhasználatba és most érkezik a férfi párja is, a DILF. De mit is takar ez a négy betű és miért szeretik a nők?

Vulgáris szóhasználat nélkül nehéz lenne felfednünk a titkot, legyen elég annyi, hogy a D betű a Dad Bod-ot takarja, magyarul Aputestet, amiért állítólag egyre inkább vadul a gyengébbik nem, legalábbis a Pornhub 2017-es statisztikája szerint.

Ez ugyanis arra világított rá, hogy megsokszorozódtak a női felhasználók a pornó oldalon, és közülük is legtöbben a "daddy" kifejezésre kerestek rá. Ebből következik, hogy egyre gyakrabban használják a MILF párját, a DILF-et, vagyis egyre inkább teret hódítanak a szexis, középkorú pasik. 

Szexuálpszichológusok szerint ennek oka, hogy a nők szeretnének maguk mellé (az ágyba is) egy vezető alkatot, akik nem mellesleg "önzetlenebbül" teszik dolgukat a lepedő felett.

Egy másik ok lehet, hogy mellettük nincs akkora megfelelési kényszer a testüket illetően, magyarul jobban érzik magukat a bőrükben, még egy kis súlyfelesleggel is.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: