2017. 12. 06., Szerda, 09:21

Ilyen az, amikor "bangáli matskát" akarnak vásárolni a 74nullanulla-tól...

Érkeztek már postaládánkba érdekes levelek megjelent cikkekkel kapcsolatban, de az alább látható hétfői levél vitán felül párját ritkítja.  

Aki nem látta volna, nézze meg a nemrég bemutatott kaposvári bengáli cica tenyészetről készült videónkat, ha ez megvolt, jöjjön a nap, a hét, a hónap, az év levele egy bizonyos Rómeótól, aki nekünk címezte vásárlási ajánlatát:

Mivel levelet nem hagyunk válasz nélkül, a következőket írtuk Rómeónak:

Kedves Rómeó!

Sajnos nem jól láttad a facebookon, ugyanis „elado bangáli matskával” nem tudunk szolgálni. Ellenben, ha netán a bengáli cicákra gondolsz, akkor abban tudunk segíteni! Azt nem tudjuk ugyan megígérni, hogy „olcsób legyen az ijen bangáli matska” de a tél apó bizonyára intézkedni fog ez ügyben. Bár azt azért reméljük, hogy arra is figyel az öreg mikulás miként a „bankáli tigris” elég veszélyes állat, szóval csak óvatosan a kívánság teljesítésével! Maradjunk inkább csak a cirmos változatánál. Persze ha „naggyon kell” nincs mit tenni… Öröm hallani, hogy gondoskodó gazdi lévén „rendessen etetik majd konzervvel” a kis házi kedvencet – igaz, az előzőleg említett tigrisnek ez sajnos nem lesz elegendő - ám arra is érdemes odafigyelni, hogy nem csak étellel, de itallal is elkell látni az „új családtagot”. Alkudozni sajnos nem lehet, pedig igazán kecsegtető az a „10ezer” plusz parfüm, amit ajánlani tucc a „leg nagyob” „matskáért”. Ajánlatodat mindenesetre továbbítjuk az illetékeseknek, és ha ők úgy gondolják az megfelelő, akkor mindenképpen hívni fognak, hogy mikor tudják „odadni”.

Üdvözlettel:

74nullanulla

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: