2017. 11. 09., Csütörtök, 13:40

Két kaposvári esetben is helyszínelhagyásos esetben kéri a rendőrség a segítségeteket

A Németh István Fasoron és az Irányi Dániel utcában is október végén történtek az esetek.

Az Irányi Dániel utcában egy Insigniát tolattak le

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen típusú és színű gépkocsival október 31-én délelőtt Kaposvár, Irányi Dániel utcában anyagi káros közúti közlekedési balesetet okozott. A sofőr a várakozóhelyről történő kiállás során nekiütközött a mellette parkoló Opel Insignia típusú személygépkocsinak. Az ütközést követően az ismeretlen járművezető a helyszínről adatai hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül elhajtott.

Kiállás közben egy Passat-nak ment neki a Németh István fasoron

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen típusú és színű gépkocsival október 30-án délután Kaposvár, Németh István fasor 11. szám előtti útszakaszon anyagi káros közúti közlekedési balesetet okozott. A sofőr a várakozóhelyről történő kiállás során nekiütközött a mögötte parkoló Volkswagen Passat típusú személygépkocsinak. Az ütközést követően az ismeretlen járművezető a helyszínről adatai hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül elhajtott.

Itt jelentkezz ha tudsz valamit:

A Kaposvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az esemény körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: