2017. 10. 20., Péntek, 10:31

Helyzetjelentés az e-cafe-ból - Hangpróbán jártunk, bitang hangcuccot találtunk!

Már írtunk nektek örvendezve az e-cafe-ról, a hamarosan nyíló underground játszótérről, és miután annyian érdeklődtetek nálunk bővebb infok után, egy kis helyzetjelentéssel tájékozatunk a jelenlegi állapotról.

Látogatásunk apropója a hangpróba volt, melyen volt szerencsénk fülvégre kapni a hangtechnikát. A már leválasztott tánctéren nem csak hangosan, hanem gyönyörű szépen is szól a zsír új 2.1-es RCF szett, mely a szintén vadiúj pár Pioneer 850 lejátszó-Pioneer 750 keverőről kapja a hanghullámokat. Ha magyarul szeretnétek hallani ugyanezt, csak annyit mondanánk, hogy ez egy minden igényt magas minőségen kielégítő szett, mi magunk sem kívánnánk jobbat.

Amit szintén örömmel tapasztaltunk, hogy a benti maxi hangerő a kávézó részen mini - hála az elválasztófalnak - így a bulik alatt is lesz lehetőség normális hangerőn beszélgetni. Azokon a bulikon, amik egyébként ingyenesek lesznek a pár kiemelt rendezvény kivételével! (pacsi!)

A tervekben szerepel még egy kerthelyiség is, ahol erőt lehet gyűjteni a táncban megfáradt partiarcoknak. Szó esett még arról is, hogy hiány van a chill out, lounge, ambient estekből is, ezt az űrt foltozza majd be péntekenként egy-egy fellépő.

Egyre jobban várjuk a nyitást...

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: