2017. 10. 11., szerda, 16:50

Visszatér az Underground zene Kaposvárra! - Novemberben nyit az e-cafe

Igazi bomba hírrel szolgálhatunk a minőségi elektronikus zene kaposvári rajongóinak: hosszú idő után újra lesz egy valódi undergound játszóterünk, a Dózsa György és Budai Nagy Antal utca sarkán ugyanis hamarosan megnyit az e-cafe!

Zsolt, az e-cafe megálmodója saját keserű tapasztalatai miatt döntött úgy, hogy létrehoz egy ilyen helyet - 

mindig nagy csalódást okozott, amikor Kaposváron kerestem éjjeli szórakozási lehetőséget az elmúlt években, mivel én nem a kommersz, retro vonalon képzelem ezt el. Pécsig kell mennem, ha minőségi szórakozásra vágyom, így eldöntöttem hogy én fogom létrehozni azt a teret, ahol olyan közegben és olyan zene szól amilyet én és a barátaim szeretünk. Bízom benne, hogy nem vagyunk ezzel egyedül a városban.

A tervek szerint hétköznapokon a beszélgetős, kávézós, zenehallgatós hangulat dominál majd, havi négy szombat éjjel pedig az undergound zenéé lesz a főszerep. Azon belül is a változatos techno, tech house lesz a fő csapásvonal, de az elektronikus zenén belül minden stílus szerephez jut majd. 

Vendégtérnek tekintélyes 140 négyzetméter áll rendelkezésre, mely kétfelé választva tölti majd be a kettős funkciót.

 

Ebből lesz a cserebogár!

A zene mellett fontosnak tartom, hogy olyan teret hozzunk létre, ahol mindenki otthon érezheti magát, ezért sok ülőhely - köztük kanapék - lesz a kávézós részen, így napközben igazi közösségi térré válhatunk idővel.

A nyitórendezvény november 4-én kerül megrendezésre három tehetséges pécsi fiatal vezényletével, house és minimal, majd tech house és techno zenékkel.

 

Kövessétek az e-cafe Facebook oldalát, hogy értesüljetek a fejleményekről, de persze mi is beszámolunk majd a fontosabb momentumokról!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: