2017. 09. 07., csütörtök, 16:43

Új amerikai foci csapat alakult Kaposváron!

A Facebook-on figyeltünk fel az oldalra, ami egy új kaposvári amerikai foci csapat létrejöttét hirdette, ki is fagattuk őket a hogyanról és a mikéntekről.

 

Mikor alakult a csapat?

Augusztus első hetében alakítottuk meg az egyesületet, ami bejegyzés alatt van jelenleg, mégpedig Kaposvár Hornets - Kaposvári Darazsak néven. 

 

Hányan vagytok eddig?

11 amerikai focit kedvelő és focizni akaró kaposvári alapítóval indultunk neki. Az alakuló ülésen felvettünk két tiszteletbeli tagot, akiket edzőkké avanzsáltunk, és azóta van öt jelentkezőnk, akik szintén focizni szeretnének. Ha jól számolok, akkor ez 18, egyelőre.

 

Van valami közötök az egykori kaposvári amerikai foci csapathoz?

A Golden Fox inaktivitásának komoly köze van a csapat létrejöttéhez, hiszen ez volt az egyik ok amiért létrejöttünk. A srácok szeretnének focizni, de a korábbi szervezés nem igazándiból volt szerencsés, ezért úgy gondoltuk, hogy összerakjuk az elejéről újra.

 

Hol és hányszor vannak edzéseitek?

Egy kaposvári társaság segítségével van edzőterületünk, a Jutai úti sportpályán, ahol minden szerdán 18 órától, és minden szombaton 9 órától tartunk edzéseket és várjuk a lehendő tagokat. A két páyán tartott gyakorlás mellett erőnléti edzésekre is szükség van konditeremben, amit a Meta Fitness Stódió támogatásával a Németh István fasor-on található termükben bonyolítunk le. 

 

Várjátok még új tagok jelentkezését, illetve ha igen, hány éves embereket kerestek az egyesületbe?

A legfiatalabb tagunk 11 éves, a legidősebb 53. Minden amerikai focit szeretőt szívesen látunk az egyesületben, de főleg a 16-20 közötti srácok jelentkezését várjuk, akik érdeklődnek egy igazán férfias, kemény, de gyönyörű sport iránt.

 

 

A Kaposvár Hornets csapatát megtaláljátok a Facebook-on!  Ha szeretitek az amerikai focit nézzetek ki egy edzésükre, a közeljövőben lehet, hogy mi is így fogunk tenni!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: