Nappali, szabadtéri, undergrund, party, Kaposváron, mi az?

2017. 08. 21., hétfő, 16:41

Nappali, szabadtéri, undergrund, party, Kaposváron, mi az?

Szabadagazda, eláruljuk! Szeptember 2-án, azaz jövő hét szombaton, a Miénk a Város Fesztivál ideje alatt egy stílusteremtő bulira invitál minket a Grund Bár.

Hogy miért stílusteremtő? Egyszerűen azért, mert az a jó külföldi szokás, hogy nappal bulikázunk, itt Magyarországon, de méginkább vidéken egyáltalán nem szokás sajnos. Ez a kezdeményezés viszont azt a célt tűzte ki maga elé, hogy meghonosítsa a műfajt itt Kaposváron egy ingyenes buli keretein belül - mondja Krezinger "Krezy" Ádám, a rendezvény szervezője.

Mindig is nagyon tetszettek azok a külföldön mindennaposnak számító nappali partyk, ahol nem az a lényeg hogy minél szeletelősebb zene legyen és mindenki megfeszüljön, hanem hogy egyszerűen csak igényes zene mellett érezzük jól magunkat világosban. 

Egy jó nappali szabadtéri bulinak nincsen párja...

- Mivel a Miénk a Város Fesztivál egyébként is megmozdítja az embereket, úgy gondoltam jó alkalom lehet ez arra, hogy kipróbáljuk működik-e ez a koncepció itt Kaposváron. Hogy méginkább baráti és közvetlen legyen az egésznek a hangulata, helyi és környékbeli dj-ket hívtam meg. Ha jól sikerül, tavasszal folytatjuk.

 

Reméljük ti is szimpatizáltok a kezdeményezéssel, ha így van, jelöljétek magatokat a Facebook eseményre!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: