2017. 07. 17., hétfő, 13:03

Megvan ki játssza Dzsinit az élőszereplős Aladdinban!

​Hétvégén megtartották a szokásos D23-as Expót, a Disney saját kis rendezvényét, ahol rendre a jövőbeli alkotásaik kerülnek terítékre. A két legnagyobb durranást a hamarosan érkező élőszereplős Aladdin, és a Bosszúállók legújabb epizódja szolgáltatta.

Egy ideje már hallani lehetett pletykákat arról, hogy a Disney a fejébe vette egyik legnépszerűbb történetének élőszereplős megfilmesítését. Hamarosan aztán robbant a bomba, hogy sok más mellett az Aladdin is kap egy rebootot, ám a szereplőgárda sokáig kérdéses volt. Nos, úgy tűnik pont került a színészek nevei mellé, amelyet a hétvégén nyilvánosságra is hoztak.

 

 

A rendezői széket Guy Ritchie-re bízták, a főhőst Aladdint Mena Massoud míg Jázmin hercegnőt Naomi Scott játssza. Az internet népe már ezeken a neveken is szépen rágódott, amikor hirtelen robbant a bomba: Dzsini szerepét Will Smith-re osztották!

 

 

Ugyan még nem lehet tudni, hogy a közkedvelt színész miként jelenik meg Dzsini alakjában, csak a hangját kölcsönzi-e, vagy az arcát is megformálja majd, de a Disney megígérte, hamarosan további információkat szivárogtatnak majd a szereplőkről.

 

Tíz év munkája zárul a Marvelnél

 

 

És ha már Disney, nem maradhatott el leányvállalatának, a Marvel Studiosnak a bemutatója sem. A stúdió egy gondosan felépített, 10 éves filmkötelék végéhez érkezett el a jövő áprilisban a mozikba kerülő Bosszúállók: Végtelen háború című alkotással, amelyben végre feltűnik akció közben is az univerzum legnagyobb gonosza Thanos. Ugyan már többször láthattuk a titánt a korábbi filmekben, soha ekkora szerepet még nem kapott a végtelen kesztyűvel rendelkező óriás.

 

 

A levetített előzetes szerint a legújabb Bosszúállók tényleg mindenkit felsorakoztat majd, akivel eddig találkozhattunk a 10 év alatt, így jókora csetepatéra lehet számítani. Az előzetes még nem publikus, addig is itt az első plakát a filmről, Thanossal a főszerepben.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: