2017. 06. 12., Hétfő, 09:12

Idén is a Fényhangár csapata képviseli Kaposvárt a pécsi Fényfesztiválon

Persze "ki más?" - mondhatnánk, de higyjétek el idén is van okunk örömködni, hogy képviselve leszünk az ország egyetlen fényfesztiválján június 30. és július 2. között Pécsett.

Ha emlékeztek, már a 2016-os, első eseményen is részt vettek a srácok, amit meg is örökítettünk egy videóriport formájában, idén pedig már két helyszínt bíztak a csapatra.

A tavalyi dj szettekkel párosított Barbakán vetítésünk nagyon bejött a közönségnek, így idén már két helyszínen is bizalmat kaptunk a szervezőktől. A Barbakános helyszín mellett a Martyn Ferenc Múzeum udvarában fogunk interaktív vetítést előadni Martyn Ferenc szobrokra, izgalmas helyszín izgalmas kihívásokkal 

- újságolta Mester Bandi, a Fényhangár csapat egyik oszlopos tagja.

A három napos, szinte az egész belvárost magáévá tevő fesztivál kiemelkedő eseménye újfent a Székesegyházra kiírt 3D mapping verseny lesz, melyre az egész földgolyóról érkeznek majd pályázatok. 

Ha tehetitek, legalább egy éjszakára látogassátok meg a fesztivált, biztosak vagyunk benne hogy maradandó élménnyel szolgál majd, csakúgy mint nekünk!

A részleteket és programokat a fesztivál honlapján megtaláljátok!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: