Beküldés

2017. 05. 15., hétfő, 12:47

FELHÍVÁS - Újabb képek a Bartók Béla utcai rongálókról

Előző héten írtuk, hogy fiatalok 5 autót rongáltak meg a Bartók Béla utcában. Továbbra is keresi őket a rendőrség, most újabb, Noszlopy utcában készült képeket adtak közre róluk:

 

FRISSÍTVE: Azonosításuk után a rendőrség kérésére moderáltuk az elkövetők képmását:


 

Három főt keresnek

Egyikük sötét kapucnit, világos színű dzsekit, sötét nadrágot és feltehetően fehér talpú fekete edzőcipőt viselt, társa rövid hajú, sötét kabátot, sötét nadrágot és fehér talpú fekete edzőcipőt, míg a harmadik személy fekete, kapucnis kabátot, kék színű nadrágot, sötét, feltehetően fehér talpú cipőt viselt.

 

Jelentkezz, ha tudsz róluk valamit!

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik a képen látható fiatalembereket felismerik, jelenlegi tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (7400 Kaposvár, Szent Imre utca 12. szám alatt), vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Skacok, Fontos! Ha nem akartok lemaradni a híreinkről Facebookon, pipáljátok be a "Megjelenítés elsőként" funkciót!

Skacok, Fontos! Ha nem akartok lemaradni a híreinkről Facebookon, pipáljátok be a 'Megjelenítés elsőként' funkciót!