Egy gorilla érkezett a moziba – A 74nullanulla heti moziajánlója

2017. 03. 09., csütörtök, 15:53

Egy gorilla érkezett a moziba – A 74nullanulla heti moziajánlója

Igazán erős a mezőny most a Cinema Cityben, mindenki megtalálhatja a leginkább hozzá illő filmet a listán. Kettőt szerettünk volna most kiemelni, amelyek tényleg megérdemlik a figyelmet!

Mehet egy játék két ingyen mozijegyért? Akkor ITT kell játszanod!

 

Kong: Koponya-sziget

Valamiért egyszerűen imádjuk az óriási szörnyekről szóló történeteket, ezt pontosan tudja a filmvilág is, ezért jönnek ki egymás után az újabb és újabb ilyen témájú filmek, gondolhatunk itt akár a Godzilla vagy most a Kong rebootra. Az, hogy e robosztus egyedek pedig egyszer egymás ellen fognak majd küzdeni, minden mozirajongó álma volt, ám ehhez fel kellett éleszteni a mindenki által ismert óriásmajmot, Kongot. A vietnámi háború időszakáig kell visszatekintenünk, ha meg akarjuk érteni, honnan is származik az óriásmajom, akit egy rejtélyes, eldugott Csendes-óceáni szigeten fedeznek fel.

 

 

A különös csapat, melynek tagjai természettudósok, kutatók és katonák a Kong-szigetre látogatnak, hogy felfedezzék az emberek számára eddig még ismeretlen világot, ám amit ott találnak, minden képzeletüket felülmúlja. A sziget ura az óriásmajom Kong, aki nem az egyetlen óriásira nőtt lény a szigeten, amely rengeteg veszélyt tartogat kalandoraink számára. Az elképesztően látványos, monumentális akciókkal teletűzdelt filmet az alábbi időpontokban tudjátok megnézni a kaposvári Cinema Cityben:

 

PÉNTEK: 13.00, 15.30, 18.00, 20.30, 22.30

SZOMBAT: 10.45, 13.00, 15.30, 18.00, 20.30, 22.30

VASÁRNAP: 10.45, 13.00, 15.30, 18.00, 20.30

 

ELŐZETES: 

 

Holdfény

A Holdfényt egyenesen az év legjobb filmjének titulálták, majd ennek bizonyosságát az Oscar-díjátadón is megerősítették, amikor elnyerte a legjobb filmnek járó arany szobrocskát. A kritikusok csak jókat tudnak mondani róla és az értékelő oldalakon rendre maximálisra pontozzák, ami szinte kötelezővé teszi az alkotás megtekintését. A sztori egy hánytatott sorsú fekete férfi, Chirton életét mutatja be három szakaszra bontva, a fiú személyiségfejlődésének legfontosabb elemeire fókuszálva.

 

 

A saját korosztályából rendre kitaszított fiú önmagát keresi, drogfüggő anyjával együtt élve nevelkedik, miközben az iskolában rendre a támadások célpontjává válik. A fiúból aztán férfi válik, aki kész szembenézni múltbéli énjével, tetteivel és traumáival. A film olyan, mindenki számára fontos kérdéseket feszeget, miszerint milyen események befolyásolják életünket a leginkább vagy kik vannak leginkább hatással jellemünkre. Az univerzális kérdésekre a film megnézése során kaphatunk választ, amit a kaposvári Cinema Cityben az alábbi időpontban tehetünk meg:

 

PÉNTEK: 19.40

 

ELŐZETES:

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: