2017. 03. 06., hétfő, 14:25

Durva szörnyszülöttet és gyerekmenüt is találtunk a Kapos street food legújabb kreálmányai között

Decemberi tesztünk alkalmával már megvett minket a Kapos street food, így nem tudtunk ellenállni invitálásuknak, hogy próbáljuk ki legújabb termékeiket. Akad közöttük kifejezetten gyerekeknek szánt menü, és megint kóstoltunk egészen durva kreációt is.   

 

Gyerekeknek/Lányoknak - Gyerekmenü

 

Gyerekmenü, nem csak gyerekeknek!

A problémára, hogy Pistikének még nagy egy egész burger vagy lángos, bátyus pedig egyedül megeszik kettőt - meg amúgy sem szeret adni belőle -, a gyerekmenü a tökéletes megoldás.

:)

Ez a kombó hamburgerrel és mosolygós krumplival pont elég egy kisgyereknek, de a lányok is ezt tartják a még elfogyasztható adagnak, rajtuk ugyanis a normál burger kifogott legutóbb.

A burger ugyanazt a minőséget hozza mint nagy testvére, a krumpli pedig olyan, mintha kis adag krumplipürék lennének megsütve, és még mosolyognak is a tetejébe - egyem meg! :)

 

Nagyfiúknak - Lángbuci  

Lángbuci - lángos, hús, tejföl, bacon, sajt, lila hagyma, pirított hagyma

Nem újdonság a nagy klasszikusok keresztezése, konkrétan itt is ötvözték már a burgert a lángossal, csak nem ebben a formában és összetétellel. A legfrissebb szörnyszülött kinézetében egy hamburgerre hajaz, csakhogy a két buci lángosból van! Azt meg már megbeszéltük, hogy itt a lángos is megér egy külön sztorit, de nekik nem volt elég egy csavar, még megtolták a motyót jó kraftos cuccokkal, úgymint tejföl, bacon, sajt, lila hagyma, pirított hagyma... Dávid ezzel a találó leírással felelt az érzéseit firtató kérdésemre:

Ebben a kreálmányban keveredik a jó nyári fokhagymás lángos és a szaftos hamburger, ami a szájban ízorkánként tombol

Szóval ilyen ez a cucc. És persze a nagyfiúkon kívül még a paleo és zsírszegény étrendet követőknek ajánljuk. Roppant hatásos!

 

Édesszájúaknak - Fahéjas-mézes szilvás töltött lángos

Fahéjas-mézes-szilvás töltött lángos

Egy újabb rohadtul nem kalóriaszegény eledel, ami ízével annyira feledtetni tudja velünk ezt a tényt, hogy esélyünk sem volt a kikerülésére. Lángos is, fahéjas is, mézes is, szilvás is -

Atyaég... Tudjátok milyen? Mintha lángosba oltott szilvásgombóc lenne. Hát ezeket meg ki nem szereti? Na hát akkor! 

 

Halrajongóknak - Fish and chips

Fish and chips - panírozott tonhalfilé, sültkrumpli, szósz

Na ilyet sem ettünk még Kaposváron - egyre ritkábban sikerül ezt leírnom -, ezért kapásból jár az első pacsi, a kinézetért pedig a következő. Szép, szabályos panírozott haldarabok, ropogósra sült steak krumpli, citrom és A szósz. A szósz, amit nagybetűvel kéne írnom annyira ütős a csemegeuborka darabokkal - csak mártogatsz, eszed, mártogatsz, eszed...

Bárhány kajateszten is vagyunk túl, a gyomrunk űrtartalma nem nőtt, ezért ki kellett hagynunk néhány újdonságot, melyekért majd visszanézünk a napokban, annyira ínycsiklandó már a leírásuk is:

  • Panírozott lazac mustáros szósszal, steak burgonyával
  • Panírozott csirkemellfilé steak burgonyával, majonézzel
  • Panírozott camembert sajt áfonya lekvárral

 

Ha kóstoltátok őket, írjátok meg nekünk milyen volt!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: