A folytatások, amikre mind vártunk - Logan és Trainspotting a mozikban!

2017. 03. 01., szerda, 15:33

A folytatások, amikre mind vártunk - Logan és Trainspotting a mozikban!

​Kevesen vannak, akik ne ismernék a húsz évvel ezelőtti történetet a négy edinborouh-i srácról, és talán még kevesebben azok, akik ne ismernék Logant, a Farkast. Mindkét sztori megkapta most a maga folytatását, és a méltó lezárását, amiért már érdemes beülni a kaposvári Cinema Citybe!

Jól jönne két ingyen mozijegy? Tegyél érte és játssz velünk ITT!

Logan

Csupa jót hallani a legkedveltebb X-Men utolsó kalandjáról. A kritikusok nem túl sok negatív dolgot tudtak felhozni a Hugh Jackman által utoljára megformált Farkas önálló filmje ellen, ami azért bizakodásra adhat okot. A film úgy tűnik méltó lezárása lesz egy korszaknak, amelynek kezdeti lépései (itt Logan első két önálló filmjére gondolok) nem voltak túl bíztatóak. De a Logannek hála mindezt elfelejtjük nekik! A film a nem túl távoli jövőben, 2028-ban játszódik, ahol a mutánsok már nem alakítják a világ sorsát, elvonultan, csendben élnek, ahogy hőseink is. X prof és Logan a mexikói határ közelében tengeti vén napjait, míg Xavier súlyos betegséggel küzd, addig főhősünk sincs túl jó bőrben. Logan ugyanis lassan kezdi elveszíteni regeneráló képességét, sebei nem gyógyulnak olyan gyorsan, öregszik, ráadásul az alkoholista limuzin sofőri munka sem dob túl sokat az életkedvén.

 

 

Így próbálja kihúzni a páros az utolsó éveket, amikor betoppan egy ápolónő egy kislánnyal, Laurával. A nő azzal a kéréssel fordul mutánsainkhoz, hogy vigyék el a különleges képességekkel bíró lányt is magukkal az Édenbe, oda, ahol a mutánsok békében élhetnek. Innen beindul a gépezet és a film végéig nincs is megállás, elképesztő akciójelenetekben, drámában és fordulatokban lesz részünk a két óra során, amely hála a 16-os besorolásnak, nem fogja vissza magát. Ha régóta várunk rá, hogy láthassuk mire képes az a hat adamantium karom valójában, kötöttségek nélkül, akkor az alábbi időpontokban látogassunk el a kaposvári Cinema Citybe:

 

CSÜTÖRTÖK: 14.00, 16.45, 19.30

PÉNTEK: 14.00, 16.45, 19.30, 22.15

SZOMBAT: 14.00, 16.45, 19.30, 22.15

VASÁRNAP: 14.00, 16.45, 19.30

 

ELŐZETES:

 

T2 Trainspotting

Húsz évvel ezelőtt egy film alapjából felforgatta a teljes mozis világot. Négy fiatal srác és a heroin közös története olyan mély nyomokat hagyott az akkori fiatalokban, hogy ők máig a vécében búvárkodós jelentről vagy a "Válaszd az életet!" szlogenről beszélnek. Hogy a folytatásra miért kellett húsz évet várni, azt pontosan nem tudni de nem is lényeges, a Trainspotting visszatért, méghozzá a teljes eredeti szereplőgárdával.

 

 

Ezt összehozni azért nem lehetett egyszerű, de mindenképpen megérte. A négy edinborouh-i srác, Renton, Spud, Bebie és a Beteg Srác visszatér, és továbbra sem kímél senkit és semmit, és újra fejest ugranak a már jól ismert komor és sötét, mégis elképesztően vicces világába. A kultuszfilm második epizódját az alábbi időpontokban tekinthetitek meg a kaposvári Cinema Cityben:

 

CSÜTÖRTÖK: 13.30, 17.30, 20.30

PÉNTEK:  13.30, 17.30, 20.30, 22.10

SZOMBAT: 13.30, 17.30, 20.30, 22.10

VASÁRNAP: 13.30, 17.30, 20.30

 

ELŐZETES: 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: