2017. 02. 09., Csütörtök, 13:39

„Absztrakt stílúsú, világítós óra Polísz napszemcsiért?” - Vicces kaposvári cserebere hirdetések

Az internetes apróhirdetések tengerében rengeteg olyannal találkozhatunk, ahol az eladó cuccokért nem készpénzt, hanem csereterméket igényelnek. Vannak azonban olyan elrugaszkodott vagy nagyobb önbizalommal rendelkező kereskedők, akik rendkívül szórakoztató módon képesek teljesen komolynak gondolt kéréseket összefabrikálni. Most a kaposvári oldalakról rostáztunk!

Absztraktért polísz

Meguntuk a több százezer forintos karóránkat? Nem olyan menő már a Police vagy egyszerűen csak valami újra vágyunk? A megoldás egy jó kis csere biznisz! Kaposvári hirdetőnk egy soha vissza nem térő ajánlattal lepett meg minket! Eredeti kínai „absztrakt stílúsú, világítós, ébresztős” vekkert kínál, melynek eszmei értéke – ha nem nézzük a hasonló származású üzletekben vagy kirakódó vásárokban kapható ugyanilyen 500 forintos időmérőket – meghaladja a 25.000 forintot. Cserébe nem vár mást, mint egy király „polísz karórát”. Ha a „kereskedőnk” szakmai tapasztalataiból indulunk ki, akkor bizony elég csupán egy olcsó noname árut venni, amire filctollal ráírjuk az adott márkát és már ott is a csereáru. Ezt csak annak ajánljuk, aki rengeteg felesleges idővel rendelkezik!

Kazettás rádió vs. Lúmia

„Daewo ACD-4300 radio casette recorder cserélhető Lúmia készülékre”! Ha „igazi retro fillingre” vágysz, ne késlekedj! Ez a felülmúlhatatlan ajánlat tényleg csak azoknak szól, akik tudják még mi az a magnókazetta és emlékeznek azokra az időkre, mikor kézzel - vagy ceruzával - kellett visszatekerni kedvenc zenéinket, majd papírral tömködtük be a megunt műsoros hanghordozókat így kijátszva a másolás védelmet. Pontosan ezt adja vissza a hirdetésben szereplő magnó. Alapból úgy kell kézzel tartani a bal oldali ajtót, hogy egyáltalán visszatudjuk pörgetni a zeneműveket, illetve a szokásoknak megfelelően hiányzik az antennája is. A legjobb mégis a hirdetői javallat: „víkendházba, műhelybe megteszi”. Egy „lúmia” vagy „11e.” kp-ért simán...

Olcsó VR ezeréves PC játékért?

Aki szereti az antik tárgyakat, az semmiképpen se olvassa el a következő hirdetést. Emberünk ugyanis egy 2004-ben kiadott játék válogatáslemezt illet ilyen titulussal, amely mellé nagyvonalúan egy papírtokot is szolgáltat. Cserébe nem vár mást, mint egy olcsóbb VR szemüveget - ami alsó hangon is több tízezer - vagy ördögbotot. Hát ettől jobbat?

Mindent adok

Vannak olyan kereskedők, akik bármit-bármire alapon hirdetnek. Ilyen a most látható alanyunk is. Húsos tál, nem egyforma bögrék (?), poharak, dísztárgyak, vázák… végülis minden cuccát elcserélné egy jó ezoterikus irodalomért, állatoknak való ételre, zöldségre, gyümölcsre, szénára, szalmára stb. Ezotéria vs. eledel? Ezt hogy hozta össze, nem tudjuk. De ha eltörött a poharad, és van három darab almád, akkor máris szólhatsz a barátunknak, hogy intézkedjen!

Szuzuki szvift tükörreflexesért?

23 éves Suzuki Swift, „korrodált küszöbbel, műszaki vizsga nélkül, működő motorral.” Mindezért cserébe elegendő egy tükörreflexes digitális fényképezőgépet virítani. Mindenképpen érdemes elgondolkodni ezen a csodás ajánlaton, főleg ha szükségünk van egy „jó” autóra. 100.000 forintért ma már lehet egy közepes gépet szerválni, igaz ennyiből olyan kocsit is tudunk vásárolni, aminek legalább megvan a műszakija. Viszont zseton nélkül csere gyanánt vállalható a dolog...

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: