Orfeum néven nyitott újra a néhai Mozivilág

2017. 01. 09., hétfő, 18:19

Orfeum néven nyitott újra a néhai Mozivilág

Elég csendesen nyitott újra december 17-én a valaha Mozivilág, majd legutóbb Viktória Steakhouse néven futó Dózsa György utcai egység. Még mi sem értesültünk az új hely startjáról, a hét elején kikerült neonvilágítás vonzotta szemünket az épületre. És ha már ott voltunk, be is kukkantottunk.

Szerencsénkre az üzemeltető hölggyel is sikerült váltanunk pár szót, aki röviden mesélt nekünk a tervekről. Úgy tűnik, hogy a 35+os korosztály örülhet, az élőzenés, nosztalgikus estekkel elsősorban az ő igényeiket próbálják kielégíteni.

 

Lent minden a régi

Innét eredeztethető a névválasztás is, ezen a néven futott egykoron a Bajcsy utcai Orfeum bár is, melynek akkori üzemeltetője, Szántó József most zenészként vesz részt az új projektben.

 

A felső szintet táncparketté alakították

Meglepetésünkre már a la carte étlap is rendelkezésre áll, jövő héttől pedig helyben menüztetés is lesz (figyeljétek az ESZEMISZOM rovatot, jövünk tesztelni, ahogy a Viktóriánál is tettük!).

 

Újra népes lesz a placc?

A nyitvatartás is igazodik a programokhoz, vasárnaptól csütörtökig 14-től 22 óráig, péntektől szombatig 14-től éjjel 3 óráig várják a vendégeket.

 

Kíváncsian várjuk a további fejleményeket!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: