2017. 01. 06., Péntek, 14:08

„Egy „windóvz” telepítő sem ártana” – ingyenesen elvihető hirdetések válogatása Kaposvárról

Az ünnepi adományozásokat követően kicsit szemezgettünk az ingyenesen elvihető apróhirdetések között, hogy ki milyen holmijától képes megválni csak azért, hogy másnak örömet okozzon. Bizony rendesen kikerekedett a szemünk mikor megláttuk néhány felhívás szövegét. Most a legjobb kaposvári hirdetésekből készítettünk nektek válogatást!

Ingyen Macbook vagy Asus?

Az ünnepek alkalmával sokan kaptak nagyobb értékű ajándékot, úgymint például drón, telefon, tablet vagy éppen laptop. Akadnak azonban olyan személyek, akik bizonyára nem a hőn áhított meglepetést találták a karácsonyfa alatt és ennek következményeként úgy gondolták, a Jézuska helyett inkább az online közösségeknek írnak. Így tett az a fiatalember is, aki nemes egyszerűséggel ingyen laptopot igényel az egyik hirdető oldal profiljában. Az még hagyján, hogy nem szeretne fizetni érte, de még elég súlyos elvárásai is vannak. Például fusson rajta a Fifa 16 vagy a Call of Duty (COD) videójáték-sorozat, és nem mellékesen egy „windóvz” telepítő sem ártana. (Ami magában több tízezer.) Mondanunk sem kell, hogy azért ezekhez a szoftverekhez – legalábbis ami a game szektort illeti – nem elég egy 10+ éves hardver. Magyarul Sándor körülbelül egy több mint 100 ezer forintos masinát szeretne. Cserébe ugyan hálásan felajánl egy „belsejében meghibásodott” PC-t, ám nem hisszük, hogy lenne olyan ember, aki csupa jó szívből belemenne egy ilyen „gigabiszniszbe”.  

Önjelölt jós(shock)

Év elején mindig felébrednek mély álmukból azok az önjelölt jövendőmondók, akik csak azért, hogy pár tízezrest leakasszanak, a spiritualitásra fogékony áldozataikról össze-vissza írogatnak mindenféle reklámszöveget az ingyenes felületekre. Ezt a módszert választotta az a vélhetően csak önmagát jövőbelátónak nevező személy is, aki nem csak írni nem tud, de az ingyenesség fogalmával sincsen tisztával. A mi tapasztalataink alapján ugyanis az emelt díjas hívás mindenhogyan emeltdíjas. Tehát NINCS INGYEN. Ezen felül bizonyosan olyan egyedi képességek birtokában is lehet, mely egyszerűen a világ csodájának nevezhető: „telefon rezgések” által (?) képes, a tenyerünkből jósolni. Ha mindenképpen tudni akarjuk az életünk további folytatását, akkor inkább személyesen keressünk fel egy valóban felkészült látót. Valószínűleg ő nem fog ingyenesen fogadni minket.

Fejetlen medve

Mit adjunk a gyermekünknek ajándékba, ami hasznos, élvezi és még cuki is? A válasz egyértelmű: macis ülőmatracot. Főleg ha ingyen van! Igaz a feje kicsi ereszt, ám ettől függetlenül simán lehet még használni! Akár ugrálóként – itt nem tudjuk mire gondolhatott a hirdető – vagy fürdőzéshez is. Hiszen a fej nem lényeg, a karokban ugyanúgy tud kapaszkodni szegény kis csöppségünk. Olcsó macis matracnak… ereszt a feje.

mik Ró

Ha szükséged van, mondjuk egy mikróra, nem kötelező több ezer forintot kipengetned érte a Tescoban, egyszerűen csak keress rá az ingyenes hirdetések között és máris repül hozzád álmaid ételmelegítője. A jelen hirdetésben ingyenesen elvihető "mik Rót" delikvens eladónk azért adja közszemlére, mert karácsonyra újabb példányt kapott leányzójától. A helyesírással már nem is foglalkoztunk, ám a fotót érdemes meglesni. Mi biztos hogy jó szívvel hasznánánk. Mondjuk vizet melegíteni. 

Drága „móka”

Az ingyenesen elvihető cuccok között találtunk egy igazán hajmeresztő hirdetést. A történet ugyan nem mai, sőt, még csak nem is ingyenes, mégis ott hever a többi díjmentes holmi között. Miközben olvastuk a szöveget, azon agyaltunk: kinek jut eszébe így megszívatni élete párját? Mit gondolhat az a srác, akinek a tudtára hozza kedvese, miként hamarosan megszületik közös gyermekük. Ezt csak és kizárólag olyannal szabad eljátszani, akit nagyon utálunk. ( Bár azért meg baromi sok 8000 forint.) Mással nem. Ha nem akarunk egy életre szóló haragost magunknak.

A vicces címke alatt további kaposvári válogatásokat találsz!


 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: