2016. 12. 29., Csütörtök, 10:52

Gyanús furgon, árvíz, pasizós kaposvári lányok - Ezekre a cikkeinkre voltatok a legtöbben kíváncsiak 2016-ban!

Számtalan toplista lát napvilágot így év vége fele, számtalan témában - legjobb filmek, zenék, könyvek, bulik - folytathatnánk a sort a végtelenségig. Mi most azokat a helyi vonatkozású anyagainkat gyűjtöttük össze, melyekre a legtöbben kattintottatok 2016-ban.

1. A mindent verő Melltartó Nélküli Nap

Ugyan rögtön egy kakukktojással kezdjük a sort - mivel nem helyi témáról van szó -, de nem bírunk elmenni mellette szó nélkül, hogy csakúgy mint tavaly, idén is a Nemzetközi Melltartó Nélküli Nap érdekelt titeket a legjobban, számszerint 134 ezren olvastátok. Na jó, srácok, ha őszinték akarunk lenni nem lep meg minket különösebben, hogy ennyire aggódtok nőnemű társaink egészsége miatt, bár talán a cikkben szereplő félig fedetlen keblek is hozzájárultak a sikerhez...

2. A gyanús fekete furgon

Olyan rendkívüli módon felzaklatta sokatok kedélyeit a városban, majd Kaposfüreden feltűnő fekete furgon, hogy a helyi témájú cikkeink második helyéig jutott listánkon. Volt, aki csak közönséges kofalármának titulálta a történteket. Voltak akik, óvatosságra intettek, mindenesetre nem kaptunk hírt hasonló esetről a cikk megjelenése után...

3. Árvíz best of

A július 28-án érkezett menetrend szerinti árvízről remek képeket lőttetek, amit mi egy csokorba szedtünk. Annyira bejött nektek a válogatás, hogy idei toplistánk harmadik helyéig kúszott fel.

4. Gátlástalan rabló a belvárosban

"Női sikolyoktól volt hangos a belváros tegnap este Kaposváron. Egy 23 esztendős tabi férfi támadott meg sorozatosan több embert..." - adtunk hírt egy nem mindennapi ámokfutásról március 3-án. Azóta a bátor embert elítélték, 4 évet kapott.

5. Még mindig pasizni járnak a kaposvári lányok a Sportfesztiválra!

- derül ki nyári videóriportunkból, melyre több mint tízezren voltatok kíváncsiak.

6. A Lénárt Család

A Nagy Kaposvári Összefogás 2016 adománygyűjtő akciónk keretében elsőként a Lénárt családot mutattuk be. Úgy tűnik elért a szívetekig a kérésük, hiszen ezt a videót is rengetegen megtekintettétek és számtalan adomány érkezett ezáltal hozzájuk.

7. Te tudod kiről nevezték el a Fő utcát?

- szegeztük az aljas kérdést az ártatlan járókelőknek, amiből olyan parádés anyag született, hogy a mai napig vissza-visszanézitek.

8. Két kaposvári srác úgy döntött, újranyitják a Kis Dorottyát, a Donner kulthelyét

A cikk írásakor nem gondoltuk, hogy ilyen karriert fut majd be az anyag, de már az első pár órában több ezren klikkeltetek rá. Hogy a donneri kulthely múltja, vagy az üzemeltető páros népszerűsége volt a ludas a hatalmas nézettségben, sosem derül már ki...

9. Többen összeestek egy kaposvári áruházban! - senki nem tudja mi történhetett

A cím természetesen egy hatalmas clickbait, a videó pedig az első szervezett prank volt Kaposváron. A foglalkozás elérte célját, ahogy mondani szokás!

10. Ez nem csak egy újabb pizzéria!

Gasztro témájú cikkeink mindig a legnézettebb tartalmak között vannak, úgy tűnik szeretitek, ha mi teszteljük le helyettetek az újonan nyílt egységeket. A Torkos Gyorsbüféről írt esszénkre a szokásosnál is többen voltatok kíváncsiak, majdnem nyolcezren elolvastátok.

2015-ben ezek az anyagok vitték az úszót 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: