2016. 10. 07., Péntek, 13:27

Egy kaposvári kávézó felkerült egy pesti magazin iránytűjére!

A Pesti Stílus, azaz PS magazin összegyűjtötte azokat a speciality kávézókat, amiket szerintük mindenképpen meg kell látogatnotok, ha vidéken jártok. A TOP 5-be nagy örömünkre Kaposvár is bekerült, mégpedig az Eleven Kultúrbisztróval.

"Kaposváron az utóbbi időben gomba módjára szaporodnak a kávézók. Ezek egyike az Eleven, mely többek között isteni feketéiről és süteményeiről ismert, de emellett smoothie-kat, paleo muffinokat is kínálnak. A hely különlegessége, hogy többféle kávét is kóstolhatunk, például a Red Bricket, egy új hullámos, gyümölcsös kávét, mely mögött a termeléstől a daráláson át egészen a tálalásig rengeteg titokzatos lépés rejtőzik. A berendezés vegyíti a speciality coffee-k megszokott elemeit a bisztrók világával, ugyanis kulturális eseményeken is részt vehetünk, a teraszon pedig magunkba szippanthatjuk a kaposvári sétálóutca kellemes hangulatát."

Kaposvár mellett még a soproni Kultúrpresszó, a győri Kapucziner Kávémanufaktúra, a pécsi Filter és a debreceni Cut and Coffe szerepel a cikkben

Mi innen gratulálunk az Eleven Kultúrbisztrónak és szívből örülünk annak, hogy Kaposvár felkerült az ország kávézó térképére!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: