2016. 09. 26., Hétfő, 12:17

„Ha ezt hordod, mindenki el fog menekülni előled!” - vicces kaposvári apróhirdetések

Nemrégiben egy apróhirdetésekkel foglalkozó oldal böngészése közben rájöttünk valamire: nem kell ahhoz vicceket olvasnunk, hogy mosolyra fakasszuk a szánkat. Elegendő csupán egyszerűen felütni egy hasonló típusú portált és máris ömlenek azok a jobbnál-jobb szöveges és képes ajánlatok, melyek biztosan feldobják mindenki hangulatát. Most pedig következzenek azok a hirdetések, melyeket kaposváriak követtek el!

Mammut mamusz

Hogy lehet egy szimpla mamuszt - amit egyébként pár száz forintért már utánunk dobnak bármelyik kínaiban - a legkreatívabb módon árulni? Hát úgy, ha felturbózod egy kicsit a hirdetési szöveget. mondjuk valamilyen anyós ellenes poénnal. A mamuszok, akarom mondani a férjek gyöngyei biztosan ráfognak harapni a jó meleg, tekintélyt biztosító lábbelire. Az viszont igazán érdekes, hogy az eladó milyen szempontok alapján vállal garanciát a mamutlábakra. Vajon ő is ezzel ijesztgette anyósát a hideg téli estéken tv-zés közben?

Agyas párna

Szeretnél egy igazán érdekes, trendi, minden képzeletet felülmúló párnát otthonra? Itt egy igazán jó választás. Az „eredeti női agyat” ábrázoló puhaság biztosan jó meglepetésként szolgál férfi társainknak, főleg azért mert végre megtudhatjuk, hogy miként működik a hölgyek tekervényes gondolkodás menete. Bár ezt hirdetőnknek a jelek szerint nem sikerült megfejtenie, hiszen egykori szülinapi ajándékát pont volt feleségétől kapta. Tehát van még mit tanulnia ebben a témában. Nem is értjük miért akar megválni tőle.

Szex könyv nászajándékba

Egy újdonsült házaspárnak mi is okozhatna nagyobb boldogságot, mint hogy nászajándékuk mellé kapjanak egy olyan csodálatos irodalmi remekművet, mint a „Szextippek nászéjszakára kezdőknek és haladóknak” című alkotás. Az Ágnes nevezetű eladónő szerint a világ legjobb könyvét vétek lenne nem megvásárolni! Főleg akkor ajánlja, ha te is „sokad szodtál nevedni”. Mivel oda-vissza „kipróbáldták” már így el is hisszük neki. Mindenképpen érdemes „szmélyesn” keresni a kaposvári hirdetőnket.

Főleg akkor, ha még az esküvő előtt álltok. Nehogy valamiről lemaradjatok.

A gyúrós kötény

A következő hirdetőnk is főleg kreativitásával nyűgözött le minket. Nem elég, hogy olcsón akarja ránk sózni a kigyúrt felsőtestet ábrázoló férfi kötényt, még a pénzügyeinkre is nagy figyelmet fordít. Azzal ugyanis, ha megvesszük a kockás hasat ábrázoló „csodát” egyrészt soha többé ne kell kondi bérletre költenünk plusz a csajok is tapadnak majd ránk. Bizonyítékként ott van mindjárt Panna pasija is, aki „iszonyat szexuális” kisugárzást ért el néhány hét „kötényezés” során. Kell ennél több srácok?

A zománcos szűrő

Ha szükséged van egy budafoki, nyeles, sárga, zománcos szűrőre, akkor itt a lehetőség. Ildikó képein jól látszik a centire pontosan megadott konyhai eszköz állapota, melyen az egyre több kopás csak emeli az eszmei, illetve árértékét. (Mondjuk valószínűleg majdnem minden háztartásban van egy hasonlóan megkopott szűrő.) Az ilyen antiknak számító darabot - melyet a hölgy a nagymamájától örökölt - igazán meg kell becsülni, így csak is komoly vásárlók keressék fel hirdetőnket. Mindennap 8-17 óráig, a plázában.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: