2016. 03. 07., Hétfő, 08:35

Puskázás lvl 99 - a csalóóra a legújabb trend a diákoknál!

Egyre nagyobb érdeklődést mutatnak a diákok egy új eszköz iránt, melyet nemrég dobtak piacra és amit egyszerűen csak csalóórának hívnak.

Az óra, amely csak akkor mutatja az időt, ha a tanár közeledik, korántsem menő és divatos, ez viszont továbbra sem érdekli a tanulókat, sokkal inkább a benne rejtőző lehetőségek. Azokból viszont van bőven, ami nem is csoda, hiszen a 4 és a 8 GB-os változatban is bőven fér el puska, akár az egész éves anyagot fel lehet rájuk tölteni.

A cégek már nem is foglalkoznak vele, hogy milyen álnév alá bújtassák a puskaórát, hiszen míg korábban diákok vizsgaórájaként lehetett megtalálni az Amazonon, most már csak simán csalóóraként aposztrofálják, a leírásban pedig megnevezik a funkcióját is:

Ezt az órát arra terveztük, hogy a vizsgákon csalni lehessen velük.

Az új kütyü ellen a tanárok nem nagyon tudnak védekezni, épp eléggé kivannak, mire az okostelefonokat bekérik, nem tudják mindenkinek a csuklóját is lecsekkolni, nincs-e rajta valami csalafintaság.

Aki pedig nem az órát használja, annak ott van a csalószámológép, amely szintén több gigányi fájlt képes tárolni és észrevétlenül megjeleníteni  a számlapon.

Puskatollal is összefutottam az Amazonon, holott azt hittem az már kiment a divatból, miután anno még én is alkalmaztam egy-két doga alkalmával...

A legújabb trend a csaló eszközök között azonban most a csalóóra, amelyet kb 15 ezer forintért már be lehet szerezni. Bár mi senkit se szeretnénk buzdítani a csalásra, a teljesség igénye viszont megkívánja tőlem, hogy belinkeljem, hol tudtok hozzájutni.

További trendi és menő dolgok a #netturi címke alatt!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: