2016. 01. 11., Hétfő, 20:10

Ki ez a kaposvári lány az OTP reklámjában?

Az OTP legújabb reklámkampányában lecserélte Dumaszínházas karaktereit, és egy egészen új koncepcióval jött ki. Az új szpotokban a bank ügyintézői a főszereplők, akiket saját városaikban mutatnak be. Két részt láthattunk eddig a tévében, egy mátészalkait és egy kaposvárit – és itt lett érdekes a dolog számunkra.

Amikor hasonló reklámot látok, óhatatlanul felmerül bennem a kérdés, hogy vajon tényleg valós dolgozót látok, vagy csak beugrott egy statiszta. Ez esetben nem kellett sokat agyalnom a dolgon, hiszen Lenkéről tudtam, hogy valóban az OTP sorait erősíti, de arra is kíváncsi voltam, hogy lesz valakiből országos kampány szereplő.

- Tavaly októberben kerestek meg azzal, hogy a bank közel négyezer ügyintézője közül én voltam az egyik, aki a vezetői ajánlása alapján jelöltként bekerült a bank januártól induló új kommunikációs kampányának lehetséges szereplői közé.  

Ha nem ismertelek volna, egyértelműen arra szavazok, hogy statiszta vagy, annyira természetesen adod elő a dolgot, van valamilyen előadói múltad? Vagy egyáltalán mi alapján választottak téged?

- Részben a személyes benyomások alapján választottak ki. Emellett annak is köszönhetem, hogy gyerekszínész voltam, a Csiky két darabjában is szerepeltem annak idején, így magabiztosabb voltam a kiválasztási folyamat során. Október végén kaptam a hírt, hogy az interjúm alapján bekerültem a reklámfilm szereplők közé, amire nagyon büszke vagyok. Úgy gondolom, nem kis dolog, hogy egyike vagyok azoknak, akik egy országos kampányban képviselhetik a bankot.

A másik dolog, amire kíváncsi vagyok, hogy a bemutatott helyszínekhez mennyire állsz közel valójában. Volt részed a kiválasztásukban?

- Mivel az volt a cél, hogy a film története minél közelebb álljon a valósághoz, a stáb velem közösen nézte meg azokat a helyszíneket, amiket ajánlottam. Ilyenek voltak például a Deseda, a színház, a Berzsenyi park, és azok a helyszínek, ahol ügyfeleimmel a bankon kívül találkozom (patika, kávézó, edzőterem, kutyakozmetika)

Hogy élted meg a forgatást? A végeredményből egyértelműen az jön le, hogy élvezted, de biztosan melós volt…

- A forgatásra mindössze egy napunk volt, akkor viszont reggeltől kifulladásig, emellett egy nap jutott a fotózásra a fióki plakátokhoz és egyéb megjelenésekhez. A forgatás és a fotózás is nagyon izgalmas volt, hiszen korábban ilyenben még nem volt részem. Egy teljes napomat kamerák követték. Nagyon nagy dolognak tartom, hogy egy országos válogatáson engem választottak, hogy bíznak bennem. Büszke vagyok rá, hogy képviselhetem a bankomat.

Így készültek a kisfilmek:

Névjegy
<strong>Rábai Lenke Regina </strong>a<strong>&nbsp;</strong>Munkácsy Mihály Gimnázium számítástechnikai tagozatán végzett, majd a Kaposvári Egyetem Gazdaságtudományi Karán Gazdasági Agrármérnöki szakon szerzett diplomát. 2009 óta dolgozik az OTP Banknál, ahol mikro-, kis- és közepes vállalkozásokkal foglalkozik. Nagyon szereti a munkáját és a sportot. Nagy Tankcsapda és Quimby fan, szeret koncertekre járni és bulizni. (alátámasztom:)
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: