2016. 01. 11., Hétfő, 15:15

Mostantól bárhol szundikálhatunk! Isten áldja a Hypnos fejlesztők lelkét!

​Narkolepsziával küzdők és álomszuszékok, idén baromi korán ideért a húsvéti nyuszi!

Ezzel a pulcsival bárhol pihe-puha álomra hajthatod a fejed, legyen az egy reptér vagy az autó hátsó ülése, de az ebédszünet alatt a munkában vagy a suliban is tökéletesen megállja a helyét. Lássuk be, kényelmes helyet találni ahhoz, hogy bedobjunk egy 10-15 perces szépítő alvást, elég nehéz, hiszen a sík felületek messze nem a legkényelmesebb helyek erre, és akkor még nem is ejtettünk szót az utána következő nyak- és hátfájdalmakról.

Az okosság a felfújható kapucni

Köszönjetek szépen tehát az új legjobb barátunknak, a Hypnos-nak! A pulóver kívülről ugyanolyan, akárcsak a többi, de a kapucniját egy eszméletlen jó technikával turbózták fel. A csuklyát egy bármikor felfújható szerkezettel látták el, amelyet néhány szusszal felpumpálhatunk, amely így tökéletes párna formát vesz fel, készen arra, hogy elpilledjünk rajta. Ha kipihented magad, egy egyszerű húzással kieresztheted a felsőből a levegőt és a pulcsi felveszi eredeti formáját.

Bő palettából választhatunk

Hogy ez miért is nem jutott eszébe valakinek már jóval ezelőtt, baromi jó kérdés. A Los Angelesből induló multifunkcionális ruhadarabot nagy örömünkre elég nagy kínálatban dobták piacra. A sima, vagy cipzáros formában vásárolható felső gyapjú, frottír, pamut és nejlon anyagban érkezett meg. Méretezésben is jó nyomon jár a csapat, hiszen ahelyett, hogy egy alaktalan one-sizeban gyártották volna le, külön női és férfi méretsorból lehet válogatni. Színekben sincs hiány a párnácskával ellátott pulcsiban, hiszen több szürke árnyalat, fehér és fekete darabok is vannak a színskálán.

A párnáról még annyit, hogy a Hypnosnál külön dizájnerek és mérnökök dolgoztak együtt a szerkezet kialakításán. A párna teljesen körbeöleli a fejünket, hogy bármilyen testhelyzetben sikerül is álomba merülnünk, tökéletesen kényelmesen pihenjünk.

20 darab ezresért a tiétek lehet

Bár a Kickstarteren az első legyártott adagnak már lába kelt, érdemes folyamatosan szemmel tartani, mikor is szerezhetünk be magunknak egyet belőle. A rengeteg színben legyártott pulóverről olyan hírek keringenek a neten, hogy hamarosan nagyobb üzletekben is kapható lesz, nem kevesebb mint 69.00 $-ért, azaz kb. 20.000 Ft-ért. Szóval a bankkártyákat készítsétek elő álomszuszékok, és varázsoljátok az egész világot az ágyatokká, velem együtt!

Az öntisztító farmerról hallottatok már?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: