2015. 11. 25., Szerda, 15:28

A legújabb Insta őrület: #glitterbeard

Mióta a favágó trend átvette a férfiak szőrzete felett az irányítást, bebizonyosodott, hogy rengeteg cool dolgot lehet csinálni egy jól megtermett, sűrű szakállal. Az elmúlt pár évben az úriemberek díszítették már szakállukat virágokkal, vagy hagyták, hogy kis madarak költözzenek bele. Bár mi paprikajancsik módjára azt hittük, hogy a tavalyi gömbbel díszített arcszőrzettel elérte a dolog a tetőpontját, úgy tűnik tévedtünk!

Ha nem bírsz magaddal így az ünnepek felé és úrrá lesz rajtad az ünnepi hangulat, idén nem kell beérned a szőrre aggatott gömbökkel, hogy kidekoráld magadat is a karácsonyfa mellé. Az új hóbort a "szakáll glitter", ami az eddigi legcsillogóbb dolog, ami ezekkel a hipszter szőrzetekkel történt.

Nagy találgatásokba kezdtünk, vajon mivel is lehet feltenni ezeket a káprázatos díszeket a férfiak szakállára? Lehet, hogy spray formában fújhatók fel, vagy esetleg valami különleges habbal kenheted be a csillámlásért. A legvalószínűbb megoldásnak az tűnik, hogy egy bizonyos ragasztó felkenése után simán bele kell fejelni egy tál konfettibe.

Bármelyikőtök találná meg a tökéletes módot, dobjon róla egy fotót nekünk és egy sörrel honoráljuk a fáradozását! Addig is nézzétek meg, hogy hódít már az Instagramon a #glitterbeard.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: