Aris Aris

2022. 09. 28., szerda, 11:56

Meglepődött egy Tiktoker pár, hogy a radiátor segítségével gyorsabban száradnak a ruháik - VIDEÓ

A jelentős gáz- és áramárnövekedés miatt most minden a takarékosságról szól, a kontent készítők körében is egymást érik a jobbnál jobb, vagy épp nem túl acélos ötletek. 

Most épp ez utóbbi jön, egy pár ugyanis meglepődve adott közre egy videót, miszerint a radiátor segítségével gyorsabban száradnak a ruháik főleg akkor, ha egy lepedővel egyben fedik le a szárítót és a radiátort. A “fűtött sátor” így pár óra alatt megszárította az összes ruhájukat, nagy kár, hogy a ruháknak furcsa szaguk lett. 

Ugyan a tartalom még januárban került fel a Tiktokra, a felhasználók csak a napokban kapták fel röhögve a páron, hogy mindez csak most esett le nekik, valamint többen megjegyezték, hogy a mai árakon lehet nem túl jó ötlet, pont a gázfűtést használó radiátorokon szárogatni a ruhákat.

Méghogy a TikTok csak a fiataloké! A 83 éves Korda Gyuri bácsi épp most tarolta le az egészet - VIDEÓ

Méghogy a TikTok csak a fiataloké! A 83 éves Korda Gyuri bácsi épp most tarolta le az egészet - VIDEÓ

A testvérem lettél, rojál flöss! Az életemben soha ilyet nem láttam! - mondaná újra Korda Gyuri bácsi, ahogy a régi póker közvetítéseken. Most viszont nem a sokat emlegetett beszólásaival, hanem egy hirtelen felkapott slágerével tarol ezúttal a TikTokon - és a hazai fesztiválokon mint pl. szerdán...

De még időben rájöttek na.