Marek Marek

2022. 09. 27., kedd, 15:05

Nyárbúcsúztató, őszköszöntő ovinapot tartottak pénteken délután a Honvéd utcai Tagóvodában

1997 óta szinte minden évben Honvéd ovis gyerekek, testvérek, szülők, nagyszülők az óvoda nevelőivel együtt töltenek egy péntek délutánt, így szeptember vége felé. A szervezése mindig izgalommal jár, legfőképp az időjárás miatt, mert a családi nap népszerű, régi óvodások, szülők is sokan eljönnek ilyenkor, ezért szerencsés a programokat a Tagóvoda udvarrészein lebonyolítani.       

Az idei ovinap a Grimask Bábszínház (volt Bábovi) Kiskakas gyémántfélkrajcárja c. mesével indult, majd Hegedüs M. Katalin intézményvezető és Nyári Lászlóné tagintézmény-vezető köszöntötte a résztvevőket. Örömüket fejezték ki, hogy lehetőség van szülőkkel közösen megélhető programok szervezésére, hisz fontosak a közös élmények.

Köszöntőjükben kiemelték, nagyon hálásak a Honvéd ovis családokkal, az őket képviselő Szülői Szervezet tagjaival való jó együttműködésért, a sok támogatásért, segítségért, és azért, hogy rendezvényeiken, programjaikon mindig sokan részt vesznek.

Aztán megszólalt a zene a szép óvodaépület körül és minden udvarrészen más és más tevékenységgel várták a kicsiket a pedagógusok, nevelők. Lehetett körhintázni, célba dobni, horgászni, ugrálóvárazni, csillámtetkót csináltatni. Voltak sportversenyek, zsákbamacska, aki megéhezett, megszomjazott a büfében talált finomságot.

Íme a hangulatvideó!