2022. 08. 12., péntek, 10:00

Méghogy a TikTok csak a fiataloké! A 83 éves Korda Gyuri bácsi épp most tarolta le az egészet - VIDEÓ

A testvérem lettél, rojál flöss! Az életemben soha ilyet nem láttam! - mondaná újra Korda Gyuri bácsi, ahogy a régi póker közvetítéseken. Most viszont nem a sokat emlegetett beszólásaival, hanem egy hirtelen felkapott slágerével tarol ezúttal a TikTokon - és a hazai fesztiválokon mint pl. szerdán a Szigeten - Gyuri bácsi és Klárika.

És ha hinnétek, ha nem, egy TikTokhoz kapcsolódó történet megértéséhez kicsit vissza kell tekintenünk az időben, egészen pontosan 41 évet, hiszen ekkor jelent meg Máté Péter és S. Nagy István klasszikus albuma, a Szeptember volt. Ezen kapott helyet Korda György - Reptér című klasszikusa is, amelyet ugyan akkoriban mindenki el tudott dúdolni és dalolni, az átütő sikerre mégis egészen mostanáig kellett várni.

Ehhez azonban hozzátartozik, hogy a Budapest Airport nagyon ügyesen újra hozzányúlt a klasszikus alkotáshoz, hiszen megünnepelvén tavaly a járvány miatti utazási korlátozások feloldását, az ikonikus sláger újragondolásával jelentkeztek, újrahangszerelték, kicsit kiszínezték, és természetesen egy videoklipet is kapott, amely azért a mai fiatalság számára egy jóval befogadhatóbb, és fülbemászóbb három percet eredményezett.

És ahogy azt a TikTok-ot használók már megszokhatták, sose lehet tudni, melyik zenéhez fog kapcsolódni a következő trend. Hát mit ad a sors, most épp a Reptér hódít, mely egy igen vicces, és tényleg ötletes videókat eredményező trenddé nőtte ki magát, de ezt talán jobban be lehet fogadni ha az ember megnézi, semmint olvassa, mutatjuk hát:

A pont az i-re pedig szerdán jött el, hiszen ami Dua Lipa jelenleg a világban, az Korda Gyuri Magyarországon. Plafonig van velük a TikTok. Minő véletlen, hogy a Sziget nyitónapján a nagyszínpad előtti teret a brit énekesnő töltötte meg, és pirított egy káprázatos bulit, majd ezt követően rengetegen vándoroltak át a jóval kisebb, de nem várt tömeget felvonultató Sláger színpadhoz, ahol a Korda házaspár következett.

Gyuri bácsit és Klárit egy rendkívül lelkes és hálás, meglepően fiatal közönség fogadta, akik torkuk szakadtából énekelték közösen többek között a Reptér sorait is. Persze a koncert minden másodpercét rögzítő telefonok sem maradhattak el a levegőben, ment is egyből minden a Tiktokra.

A képsorokat látva szinte teljesen biztosak vagyunk benne, hogy a trend most még nagyobb erőre kap majd, és egyre másra érkeznek a hasonló tartalmak a videómegosztóra. Reméljük Gyuri bácsi is hamarosan felregisztrál, hiszen biztosan nagyon jól esne neki ha láthatná, mennyire lázba hozza a fiatalokat a régi/új slágere!

 

Mi nem irigyeljük tőle sőt! Igazán megérdemli a Korda házaspár a kitüntetett figyelmet a fiataloktól! A trend meg egész jópofa, mi jókat mosolygunk rajta!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: