2021. 06. 16., szerda, 11:24

Majdnem meghalt a tüntető, aki siklóernyővel landolt a francia-német meccsen - VIDEÓ

Siklóernyős tüntető zavarta meg kedd este a francia-német EB meccset az Allianz Arénában.

A Greenpeace egyik aktivistája egy hátimotoros siklóernyővel, azon pedig a “Kick out oil Greenpeace” felirattal landolt a stadionban a kezdés előtt ám nem egészen úgy, ahogy azt eltervezte. A siklóernyős tüntető ugyanis ereszkedés közben beleakadt a pókkamerába, amely kis híján az életébe került. A férfi ráadásul az ütközéstől egyenesen a nézőtér felé kezdett zuhanni, ám az utolsó pillanatban még vissza tudta venni az irányítást, így a pályára érkezett.

 

 

A németek futballistája Antonio Rüdiger látva az esetet rögtön a férfihez rohant, hogy megnézze jól van e, de az első hírek szerint nem lett komolyabb baja, nem úgy mint néhány nézőnek, akiket kórházba kellett szállítani a férfi által megrongált kamera lezuhanó alkatrészei miatt.

 

Nem ő volt az egyetlen rendbontó a keddi mérkőzéseken, a magyar meccsre is befutott egy szurkoló akiről a közvetítés során semmit nem lehetett látni. Nem tudni, a férfi melyik szektorból érkezett, de ahogy jött, úgy ment is, gyorsan lekocogott a gyepről, ahol a biztonsági őrök már várták.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: