Adri Adri

2021. 05. 20., csütörtök, 11:34

El akarták rabolni, de megküzdött támadójával így megmenekült egy 11 éves kislány - VIDEÓ

Térfigyelő kamera rögzítette ahogy egy férfi megpróbál elrabolni egy buszra váró kislányt Floridában.

A félelmetes jelenet a flordiai West Pensacolában játszódott le kedd reggel. A kislány a fűben ülve várta az iskolabuszt amikor elhaladt mellette egy fehér SUV, majd miután a támadó megbizonyosodott róla, hogy a gyermek teljesen egyedül van, megfordult és visszajött érte. A férfi megállt az autóval majd kiszállt és elkezdett rohanni a kislány felé, aki maga is futásnak eredt, a támadó pedig késsel fenyegetőzve próbálta elkapni.

A felvételen jól látszik, hogy a férfi a nyakánál fogva megragadja a kislányt, felkapja, vonszolja, de a kislány ellenállása miatt mindketten elesnek, így pedig sikerül az áldozatnak kiszabadulnia a szorításból és elrohannia a helyszínről. A kislánynak sikerült hazaszaladnia, míg a támadó bepattant az autójába és elhajtott, messzire azonban nem jutott: a környéket ellepték a rendőrök és átkutattak minden ingatlant, így az egyik házban végül megtalálták és elfogták a 30 éves elkövetőt. Ellene 13 évnél fiatalabb gyerek ellen elkövetett emberrablás kísérlete, súlyos testi sértés és súlyos tettlegesség vádjával indult eljárás.

Az is kiderült közben, hogy a férfi már két héttel korábban is odament a kislányhoz a buszmegállóban, de a gyermek annyira megijedt tőle, hogy szólt az anyukájának. A nő ezután elkísérte a buszmegállóba, a keddi volt az első nap, amikor egyedül ment a kislány.

 

A seriff szerint a kislány hősies viselkedése mentette meg egy szörnyű végzettől.