Aris Aris

2018. 08. 07., kedd, 15:30

Nem világos a rengeteg kaposvári útlezárás? Mutatjuk röviden, tömören! - VIDEÓ

Augusztus 6-tól egy rakat forgalomkorlátozás lépett érvénybe Kaposváron a távhőhálózat bővítése és a Közlekedési Központ építése okán. Ugyan az utinform.kaposvar.hu részletes leírást ad a lezárásokról és változásokról, élőben azért nem ugyanaz a történet, beletelik majd kis időbe, míg hozzászokunk a módosításokhoz. Ehhez kicsit hozzásegítve titeket mentünk egy kört a városban, hogy megmutassuk, merre lehet és merre nem lehet közlekedni a következő hetekben.

Viszlát Anna!

A legkomolyabb lezárás az Anna utcát érinti, amelytől október 6-ig el kell búcsúznunk. A lezárás a teljes szakaszt érinti, csak addig lehet ráhajtani az utcára, míg a Szántó utcából átmegyünk az Iskola közbe. A fogalom, amely a Ráckóczi térről érkezik így a Gr. Apponyi Albert utcán majd a Hársfa utcán tudja folytatni útját.

 

https://utinform.kaposvar.hu

A Fő utcán is kerülni kell

Ugyan sokakat még nem nagyon érdekel a behajtani tilos tábla a Kodály előtt, de attól függetlenül az még ott van. Ha a Szent Imre utcából érkezünk a Fő utcára figyeljünk rá, hogy a körforgalomba nem tudunk behajtani, hiszen az iskola előtti szakasz egyirányusítva lett, így ott meg kell fordulnunk, és kerülnünk a Dózsa György utca felé.

UPDATE: Közben már kordonokkal le is zárták a szakaszt, így már tényleg nem lehet abból az irányból behajtani a területre!

 

 

https://utinform.kaposvar.hu

Amit még nem kezdtek el, de lelkiekbe már készülhetünk

Szintén a távhőhálózat bővítése miatt lesz forgalomkorlátozás az Arany János utcában. Ugyan itt még nem kezdtek neki a munkálatoknak, de az Arany János utca a Hegyi utcától a körforgalomig egyirányú lesz, így abba az irányba ki se tudunk majd hajtani a körforgalomból.

 

https://utinform.kaposvar.hu

Költözik a pályaudvar

Amiről pedig már szerintünk mindenki hallott, augusztus 13-tól költözik a távolsági autóbusz-állomás, ideiglenes megállóhelye a Vásártéri úton lesz, melynek köszönhetően a dr. Kaposváry György utca a Golf Panzió és a Vásártéri út közötti szakaszát is lezárják. A helyi autóbusz állomás is érintett az építkezések során, hiszen a 4-es, 5-ös, 6-os és 7-es kocsiállásokat áthelyezik, valamint az Újpiac téren lezárják a belső sávot, így arrafelé is óvatosan kell közlekedni.

 

Ha bármi változik, mi beszámolunk róla, a részletes leírásokat és a munkálatokat pedig ITT találjátok meg!