2018. 02. 01., csütörtök, 18:39

Roma bál, Szecsei @ Park - Ezek a legnézettebb kaposvári Youtube videók 2017-ből!

2016-os válogatásunk óta nem bírtuk összekaparni magunkat, de most minden bátorságunkat összeszedve, remegő kézzel újra bepötyögtük a Youtube keresőjébe a Kaposvár szót, hogy kiderítsük melyik videókra kattintottatok legtöbben 2017-ben. Nem nagy meglepetésre a Top 10-ből 8 zenés videó, azon belül is a mulatós/roma zenék a legnépszerűbbek. De ez a kis előzetes ne vegye el a kedveteket, igazi gyöngyszemek is akadnak köztük!    

1. Dj Szecsei @ Park Music Hall 2017.11.01 - 48.190 megtekintés

Egy élő mix őrzi Dj Szecsei nyári kaposvári fellépésének hangulatát, ami annyira népszerű lett, hogy a 2017-es kaposvári toplistánk első helyére repítette.

 

2. Szilveszteri roma bál Kaposvár - 16.694 megtekintés

Több mint 16 ezren látták a tavalyi kaposvári roma szilveszter képkockáit. Nem is csoda, bravúros lépések, fergeteges hangulat, rajság és csillogás jellemzi az összejövetelt. Zsámó!

 

3. Galga Express Band - Lakodalom blokk Kaposvár - 13.889 megtekintés

A dobogó harmadik fokára a Galga Express Band állhatott fel egy Kaposváron készült lakodalmas videóval, mely ránézésre a Dorottyában készült. Még nem hallottunk erről a csapatról, de biográfiájukból kiderül, hogy 2003-ban, a BM által megrendezésre került Ki mit tud?-ot "ZENE" kategóriában megnyerték. Nem semmi!

 

4. Chong An Sunim zen tanító Kaposváron - 6402 megtekintés

A leírásból nem derül ki hogy pontosan hol készült a felvétel a zen tanításról, de talán nem is ez a lényeg, hanem a tartalom és hogy ennyien kíváncsiak voltatok rá. Pedig nem is mulatós vagy koronítás zene, érdekes...
 
 
5. Coronita Válogatás /2017/ Kaposváron Is Feltámadt A Kokain - 5586 megtekintés

Mielőtt még fellélegeznétek, hogy nem csak prosztó korós' zenét hallgat a kaposvári diszkóba járó fiatalság, itt ez a beszédes nevű mixecske. A Dögös Robi opusszal egyértelmű a kaposvári kötődés, de ez már a címből és az első 10 másodpercből ki is derül. Ha megvolt, nem is ajánljuk hogy többet meghallgassatok belőle, nagyon ergya.

 

6. Pörgős tánc Kaposvár - 5128 megtekintés

Újra a roma szilveszteren vagyunk, úgy tűnik ebből sosem elég az internet népének. A videó az újévi buli csúcspontját örökítette meg. Ájdáj-digidigi-dájdáj-digidigi-hop-dip-dop-dá, szeddalá!

 

7. Royal Zenekar - Kaposvár - 3359 megtekintés

A számunkra ismeretlen Royal zenekar nyári kaposvári fellépését hallgathatjuk ezen a felvételen. Széles a repertoár, a bulizós slágerektől az érfelvágós balladáig mindent hallhatunk 7 és fél percben, mesés.

 

8. Országjárás Erzsivel - Kaposvár - 2032 megtekintés

A én nevem,
A Kasszás Erzsi.
Itt dolgozom,
Imádok én itt lenni.

- már szinte el is felejettük ezt a szenzációs reklámdalt, pedig nyáron még képesek voltunk egy órát várakozni, hogy pár szót válthassunk az ország Erzsijével, a több száz kisgyerekkel és szüleikkel egyetemben, ekkor készült a fenti videó. Szerintünk a miénk sokkal cukibb lett! 

 

9. Maxim Trió Kaposvár Lakodalmas összeállítás - 2003 megtekintés

Újabb ismeretlen együttes, újabb lakodalmas válogatás. Jó annak aki szereti ezt a fajta zenét, nem megy haza 10 órakor a lakziról'.

 

10. Esküvői videó: Mulassunk... FOREVER LIVE BAND Kaposvár Corner Étterem - 1641 megtekintés

Vidámabb és pörgősebb esküvői muzsika a Forever Live Band előadásában a Cornerből. Meglepő, őket még ismerjük is, hiszen rendszeres fellépői a Corneres rendezvényeknek. Minden héten legyen lagzi, sejj!

 

+1 (Bónusz track) 

Csillag születik Kaposvár..

Csak annyit fűznénk hozzá: Ami jár, az jár!

 

Ha úgy érzitek kimaradt valami a válogatásból, várjuk kommentben!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: