2021. 08. 12., csütörtök, 17:00 - 2021. 08. 12., csütörtök, 23:55

Idén augusztusban is lesz szabadtéri jótékonysági mozi a Városligetben

Egészen pontosan augusztus 12-én, csütörtökön 17 órától várja majd a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet egy jótékonysági családi pikniken a kaposváriakat a Városligetben.

2019 után idén ismét szervez Jótékonysági Családi Pikniket a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet Kaposváron, mely során több játék- és sportprogramot is kipróbálhatnak a Városligetbe kilátogató felnőttek és gyermekek egyaránt. A programok között szerepel többek között óriás dominó, esélyegyenlőtlenségi csocsó, óriás memóriajáték és kapura rúgás is, gasztro vonalon pedig bemutatkozik az Ökumenikus Segélyszervezet Kastélyosdombói Sajtműhelye, kilátogat a Hansdonner Sörház és a Pöttyös termékpaletta is.

De pattogatott kukoricát is tudtok majd magatokhoz venni a helyszínen, amire azért lesz szükség, mert 20 órától ismét lesz szabadtéri mozi, mely során ezúttal a magyar klasszikust, a Macskafogót vetítik majd. A program ezen részét kifejezetten ajánlani tudjuk csak minden kaposvárinak, legutóbb mi is nagyon élveztük a szabadtéri mozizás varázsát a városligeti domboldalon.

Hogy nagyjából mire számíthattok a pikniken, a két évvel ezelőtti eseményen készített videóból le tudjátok szűrni:

Mentek?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: