2021. 07. 10., szombat, 08:00 - 2021. 07. 11., vasárnap, 20:00

Szombaton startol Kaposváron a Császárrét Open, az ország legnagyobb lábtenisz tornája

Július 10-11. között tartják a Gilice utcai salakos pályákon az ország és a világ egyik legnagyobb lábtenisz tornáját, a Császárrét Opent.

A múlt héten már utánajártunk, hogy miként kelt életre ez a mára már szerte a világon jegyzett torna városunkban, akkor Ádámnak hála megismerhettük fejlődéstörténetüket. Hétvégén viszont már élesbe vált a helyzet, szombaton és vasárnap érkezik a 4. Császárrét Open Kaposváron!

Ahogy a Csaszi a donneri városrész, úgy a Császárrét Open a nemzetközi lábtenisz központjává vált

Ahogy a Csaszi a donneri városrész, úgy a Császárrét Open a nemzetközi lábtenisz központjává vált

Immár negyedik alkalommal rendezik majd meg Kaposváron a mára már nemzetközi versennyé avanzsált Császárrét Open lábtenisz tornát jövő hétvégén. Ám nem biztos, hogy mindenki tisztában van vele, honnan is indult az ország egyik legnagyobb lábtenisz versenye, ezért ellátogattunk a rendezők hazai...

A tornán három kategóriában csapnak össze majd a versenyzők, nyílt egyéniben 32-en, nyílt párosban 20 pár, amatőr párosban pedig 35 páros méri össze tudását a salakon. A kaposvári tornára hét országból érkeznek, jönnek a cseh extraligából, egykori világbajnok szlovák játékosok, de román, francia, ukrán, amerikai és természetesen magyar sportolók is küzdenek majd a legjobbnak járó címért. A sorsolás és az időbeosztás is megvan már, a szombati részletes mérkőzéseket itt találjátok:

 

A szombati erőfelmérő után vasárnap rendkívül színvonalas meccsekre van kilátás, hiszen délután jönnek a helyosztók, elődöntők és döntők is, a díjátadóra pedig várhatóan 18.40-19 óra körül kerül majd sor.

A helyszínen viszont nem csak a sportág kedvelői érezhetik jól magukat, a szervezők rengeteg kísérőprogramot szerveztek mindkét napra. Lesznek különböző bemutatók, táncos produkciók, különböző műsorok és egyedi sportjátékok is, de ha megszomjaznátok/megéheznétek se kell messze menni, a helyi büfében tudjátok majd szomjatokat oltani. A helyszín megközelítése gyalog vagy biciklivel a belvárosból az Esterházy-hídon keresztül kivitelezhető, az autóval érkezőknek pedig a helyszínen tudnak ingyenes parkolási lehetőséget biztosítani.

Szuper kis programnak ígérkezik, természetesen mi is ott leszünk! Hát ti?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: