Médiaajánlat

Kik vagyunk mi?

Ha épp ajánlatunkat lapozgatja, akkor jó esetben már tudja. Viszont annyit nem esik nehezünkre elárulni magunkról, hogy a 74nullanulla egy online magazin, amely legfőképp a kaposvári fiatalokért jött létre és egy húzós, provokatív
témákat is bevállaló digitális médiatermék, amelynek a tájékoztatás mellett a szórakoztatás is célja. Mára már ott tartunk, hogy népes olvasótáborunknak köszönhetően Kaposváron a legismertebb médiává váltunk. Havonta átlagosan 450 ezer olvasóval rendelkezünk honlapunkon, több mint 17 ezer emberhez jutunk el Facebook oldalunkon keresztül naponta, és több, mint 2900-an követnek minket Instagramon. A számok  napról napra csak nőnek, ahogy  egyre több emberrel ismertetjük meg munkáinkat, érdekes cikkeinket, poénos videóinkat, vagy informatív írásainkat.

 

És Ön, követőnk már?

Szót kell ejtenünk az eléréseink demográfiai és földrajzi vonatkozásairól is. Ahogy korábban is említettük, célközönségünk a fiatalok, amely meg is látszik, hiszen olvasóink 41%-a, a 18-34 éves korosztályból kerül ki. Budapesten is felfigyeltek már ránk, de Kaposvár jelentős harmada továbbra is követi oldalunkat.

 

És akkor jöjjön az, amivel jól jár

Oldalunk hirdetési felületként potenciális jelölt lehet azon üzletek vagy vállalatok számára, akiknek célközönsége a Kaposváriakra, Somogy megyeiekre, azon belül pedig a fiatalabb korosztályokra fókuszálnának. Eléréseink és statisztikáink tanúsítják, hogy Kaposvár fiataljai körében meghatározó a 74nullanulla. Hosszú távú együttműködésünk könnyedén beépíthető a hirdetni kívánó cégek marketing stratégiájába, főként úgy, hogy többféle, változatos megjelenési formákat tudunk ajánlani, legyen szó szöveges tartalomról, képekről, videókról vagy beszámolókról, esetleges közösségi médiás felületek kezeléséről, banner felületekről, megjelenésekről.

 

Minden partnerünknek egyedi árajánlatot biztosítunk a megfelelő célközönség elérésének érdekében. Kollégáink egyedi csomagokat is tudnak ajánlani, amelyek kombinálják a fent felsorolt lehetőségeket, hogy a lehető legnagyobb sikert érje el a kampány. Amennyiben kapcsolatba szeretne velünk lépni a későbbiek során, az alábbi telefonszámok és e-mail címek bármelyikén megteheti.

Reméljük, sikerült felkelteni érdeklődését, és hamarosan partnerünkként üdvözölhetjük a 74nullanulla csapatánál!

 

Elérhetőségeink

Webwww.74nullanulla.hu

E-mail74nullanulla@gmail.com

Telefon - Barbarics András - 06 30 291 5720