Aris Aris

2021. 05. 13., csütörtök, 17:01

A szembe sávba irányítottak, de ott jött szembe egy busz – Folytatódik az útfelújítási-saga Kaposváron – VIDEÓ

Ugyan a Tour de Hongrie már szerdán áthaladt városunkon, a verseny előtti hirtelen útfelújítási munkálatok nem mind készültek el időben, így még csütörtök délután is aszfaltoztak néhány helyen a városban.

Ahogy talán a leginkább érintett Áchim András utcai kereszteződésben is dolgoztak még délután, ahol megint érdekes módját választották a forgalom elterelésének. A Pláza felől érkező autósokat akik balra szeretnének kanyarodni ugyanis, a munkások egyszerűen a szemből érkezőknek fenntartott kanyarodósávba navigálják, ahonnan az autósok mindössze magukra utalva kell, hogy átevickéljenek a megfelelő sávba. Eközben természetesen szemből érkeznek az autósok, és csak néznek, hogy mit keres velük szembe egy busz vagy épp egy kamion, jelentős káoszt teremtve így a környéken. Egyik olvasónk videót is küldött a nem mindennapi munkálatról, mutatjuk.

Igencsak igyekezniük kell a munkásoknak, hogy délutánra ne kelljen kerülgetni ezeket a felmarásokat!

Igencsak igyekezniük kell a munkásoknak, hogy délutánra ne kelljen kerülgetni ezeket a felmarásokat!

A Tour de Hongrie miatt már előző héten megkezdődött Kaposváron az érintett útszakaszok felújítása, melynek során számos helyen felmarták, majd feltöltötték az útburkolatot. A mezőny szerdán 17 óra körül ér Kaposvárra, azonban délelőtt 10 órakor még mindig hatalmas lyukak...

Ezt így megint hogy sikerült összehozni...