2020. 10. 13., kedd, 09:43

Újra itt a hölgyek-urak közös piros betűs ünnepe, a Melltartó Nélküli Nap!

Számos jeles nap van az évben, melyről érdemes megemlékezni, október 13-a viszont kétségtelenül az egyik legünnepeltebb a nem hagyományosak közül. A Nemzetközi Melltartó Nélküli Nap mind a hölgyek, mind az urak körében nagy népszerűségnek örvend, hiszen több fontos dologra is felhívja a figyelmet a nyilvánvaló esztétikai előnye mellett...

Ma van a Nemzetközi Melltartó Nélküli Nap!

Ma van a Nemzetközi Melltartó Nélküli Nap!

Az eredetileg NO BRA DAY nevű kezdeményezés arra ösztönzi a hölgyeket, hogy október 13-án ne viseljenek melltartót. A férfiak oldaláról nem kell magyarázni, hogy ez miért előnyös, a hölgyek viszont sokkal szabadabbnak érezhetik magukat. A felhívás így szól:

Legyen szó bármilyen formájú, méretű és alakú cicikről, vetkőzzék le egy napra gátlásaikat, és mutassák meg, mivel vannak megáldva! Legyenek büszkék, és legyenek szabadok!

 

Fontos kiemelni azonban, hogy természetesen jó ügyet szolgál a kezdeményezés, hiszen aki eleget tesz a felhívásnak, aznap ő is együttérzést tanúsít a mellrákban szenvedők irányába. Ha már a dili kedvéért nem is, a jó ügy érdekében mindenképp érdemes elgondolkozni a részvételen, a közösségi médiákban a #nobraday hashtaggel lehet csatlakozni a felhíváshoz, és szerencsére sokan élnek a lehetőséggel idén is.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kacperpokorski.com (@kacperpokorski) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ➰

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Riyanto (@riyanto.dobol) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esi Dela (@finesse_cuties) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maromo (@unmaromo69) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Corner69 - Hrvatska (@corner69.hr) on

 

És ha már ilyen esős napra esett október 13-a, dobjuk fel egy kicsit, nézzük meg mit gondoltak erről a kaposváriak néhány éve!

 

Tehát Hölgyeim, ma a melltartót ki lehet hagyni a repertoárból, és a fehér felső viselete nem csak elfogadható, de egyenesen ajánlott!!!  

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: