2016. 03. 24., csütörtök, 14:09

Igazi kábszerarzenált találtak egy kaposvári dílernél - vásárlói is buktak vele együtt

A kaposvári rendőrök elfogták a kannabisznak tűnő növényeket termesztő, kábítószergyanús anyagot előállító és értékesítő férfit, valamint vásárlóit is előállították.

A Kaposvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított 2016. március 23-án kábítószer-kereskedelem bűntett-, kábítószer birtoklás vétség-, kábítószer fogyasztás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kaposvári, kaposszerdahelyi, somogyjádi és iharosi lakosok ellen.
 
Eladás közben kapták el, aztán kimentek házhoz is
A kaposvári nyomozók 2016. március 23-án 14 óra 16 perckor tetten értek egy kaposvári lakost, aki kábítószergyanús anyagot értékesített egy kaposszerdahelyi férfinek. Mindkettőjüket elfogták és bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították őket a rendőrkapitányságra.
 

 

Szép kis repertoárra bukkantak

A rendőrök a házkutatás alkalmával a helyi férfi családi házában kábítószergyanús anyagokat, illetve kábítószer előállításához szükséges eszközöket, valamint - cserepekben nevelt – indiai vadkendernek tűnő növényeket találtak, amelyeket az eljárás keretében lefoglaltak.  

A 33 éves V. Gábort gyanúsítottként hallgatták ki, akiről megállapították, hogy már hosszabb ideje kábítószert termesztett, illetve az előállított, valamint az egyéb módon beszerzett kábítószert értékesítette.

 

 

Felnyomta hét vásárlóját

Az időközben felmerült információk alapján több személy is vásárolt tőle kábítószergyanús anyagot, ezért bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a rendőrök további 7 személyt állítottak elő a rendőrkapitányságra.

A nyomozók a kaposszerdahelyi, somogyjádi, iharosi és kaposvári lakosokat gyanúsítottként hallgatták ki, akik közül egyikőjük ellen kábítószer fogyasztás vétség, a többiek ellen kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

V. Gábort a rendőrök őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, a tőle kábítószergyanús anyagot vásárló személyek az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhetnek.

 

 

Januárban is volt Kaposváron egy szép fogás, arról ITT írtunk

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: