2023. 11. 29., Szerda, 13:00

Kaposváron nyitotta első magyarországi bemutatótermét a dekorfestékek királya, a Rivedil - VIDEÓ

Pénteken nyitotta meg kapuit Kaposváron a világ piacvezető dekorfesték vállalata, a Rivedil első magyarországi viszonteladói üzletét és bemutatótermét a Damjanich utca 1/3-ban! A nívós megnyitón rengeteg érdeklő tekinthette meg az igazán exkluzívra sikeredett üzletet, valamint nézhette végig a mesterek bemutatóit a Rivedil dekorfestékeivel.

Az első kérdés, amely talán minden olvasónkban felmerülhet, hogy miért pont Kaposvár? A válasz pedig egyszerűbb mint gondolnánk:

- A párom Massimo Fera Olaszországból származik, és már fiatal kora óta festéssel foglalkozik - mesélte nekünk a Rivedil Hungary üzletvezetője, Zsanett. Munkája során a dekorfestés volt az, amely jobban izgatta a fantáziáját, így mikor megkereste a szintén olasz Rivedil, mely a kiváló minőségű bel- és kültéri festékek, bevonatok és dekorfestékek piacvezető vállalata rögtön beleástuk magunkat az előkészületekbe.

Ekkor derült ki, hogy Magyarországon még nincsenek jelen, így mi azt mondtuk, hogy szívesen megcsinálnánk, és mivel én és a családom kaposváriak vagyunk, ezért itt lett az ország első márkaboltja és bemutatóterme a Damjanich utcában. Ráadásul büszke vagyok arra, hogy egy igazi kis családi vállalkozás lettünk, hiszen rajtam és a páromon kívül édesapám is velünk dolgozik.

A megnyitón egyébként mi is körbenéztünk, egymást érték az érdeklődők akik leginkább Massimo bemutatóira voltak kíváncsiak:

Nagyon örültünk, hogy ennyi pozitív visszajelzést kaptunk, és hogy ilyen sokan eljöttek. Rengeteg komoly érdeklődő volt főleg a bemutatófestéseket követően. Mikor a saját szemükkel is láthatták, hogy élesben is milyen jól működnek a termékek és miket lehet belőlük kihozni, többen elismerően dicsérték a Rivedilt.

A bemutatótermen és üzleten kívül viszont dekorfestői tanfolyamokat is indítanak majd minden hónapban, melynek a helye szintén Kaposvár lesz. Ezek általában 2 egész napos tanfolyamok lesznek, melyek során 13 különböző technikát sajátíthatnak el az amatőrök és profik egyaránt, megismerhetik jobban a termékeket, információkkal útmutatókkal látják el őket a mesterek ráadásul 13 táblát, melyet saját maguk készítenek el meg is kapják.

Rivedil Hungary

H-P 09:00 - 18:00, SZ 9:00 - 12:00

Kaposvár, Damjanich utca 1/3

Facebook

Instagram

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: