2023. 11. 15., Szerda, 09:25

Jól átverte a netet az influenszer, aki úgy tett, mintha a homlokára tetováltatta volna a pasija nevét - VIDEÓ

Megkerülte a világot a Balin élő lengyel influenszer videója, aki a homlokára tetováltatta a barátja nevét - kiderült, hogy kamu az egész, de nem teljesen öncélú. Mutatjuk, mit akart üzenni az akcióval a tiktokker.

Íme a 15 perces világhír sajátságos receptje: élőben tetováltasd a párod nevét a homlokodra elköteleződésed jeléül, garantáltan felszántod vele a netet. Így tett Ana Stanskovsky Balin élő lengyel influenszer nem kis felbojdulást okozva a virtuális térben: eddig több, mint 34 millióan nézték meg a videót, amint épp szép nagy betűkkel tetováltatja a homlokára barátja, Kevin nevét.

A videóról most kiderült, hogy az egész kamu volt, az átverés leleplezéséről szóló bejegyzése most 35 milliós megtekintésnél jár.

Ana ebben a videóban arról beszél, hogy a médiahackkel arra szerette volna felhívni a fiatalok figyelmét, hogy ésszel tetováltassák össze magukat, mindig alaposan gondolják át, mit varratnak magukra, mert ha megbánják, azt később nagyon nehéz, vagy lehetetlen lesz visszacsinálni.

Mint mondja, ő telis-tele van tetoválással, és van jónéhány, amit már megbánt, és úgy gondolja épp ezért ő hitelesen tud tanácsot adni ebben a kérdésben.

A felelősségteljes tetováltatás mellett szerintünk az is tanulságos, hogy milyen könnyen átverhető és manipulálható a közösségi média, és az online sajtó.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: