2023. 10. 13., Péntek, 09:25

Nem vettek nekik sört a kaposvári Tescoban, több vásárlót megvertek - VIDEÓ

Az agresszív, részeg páros azért támadt rá több vásárlóra, mert nem vettek nekik sört.

A harmincas éveikben járó vádlottak 2023 szeptemberében részegen

a kaposvári Tesco előtt leszólítottak egy idős férfit, és megkérték arra, hogy vásároljon nekik alkoholt. Mivel a férfi – akinél ekkor nem volt elegendő pénz – nem tett eleget a kérésüknek, a vádlottak rendkívül indulatossá váltak és közösen támadtak áldozatukra, akit megütöttek, megrúgtak, majd a földre löktek

Bár a bántalmazásnak egy biztonsági őr véget vetett, a vádlottak nem sokkal később ugyanitt egy másik férfit is bántalmaztak, aki ezért az áruházba próbált menekülni előlük. Miután az elkövetők az előtérben utolérték és bántalmazták a sértettet, a biztonsági őrök ismét közbeléptek, és lefogták, majd kivezették az áruházból az ekkor még mindig agresszív vádlottakat.

A rövid időn belül a helyszínre érkező járőrök ezt követően elfogták és őrizetbe vették a vádlottakat, akik közül a többszörös visszaesőnek minősülő, korábban is ugyanilyen bűncselekmények miatt elítélt férfi letartóztatását az ügyészség indítványára a bíróság elrendelte.

A Kaposvári Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség az azóta is letartóztatásban lévő férfivel szemben fegyházbüntetés és közügyektől eltiltás, míg a nővel szemben közérdekű munka kiszabására tett indítványt.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: