2023. 09. 22., Péntek, 09:27

Mindig is féltél attól, hogy a fejednek csapódik egy galamb? Megtörténhet – VIDEÓ

via

Térfigyelő kamerák rögzítették Angliában azt a pillanatot, amikor egy galamb nekirepült egyenesen egy férfi fejének, aki igazából csak a boltba akart bemenni.  

Ismerős az az érzés, amikor olyan közel repül el melletted vagy feletted egy galamb, hogy arrébb ugrasz, elhúzod a fejed, vagy leguggolsz? Nos, ez az érzés nem alaptalan. A BBC közölt egy videót, amin a térfigyelő kamerák rögzítették, hogy egy férfi teljes nyugalomban sétál egy bolt irányába, majd egyszer csak oldalról megérkezik a száguldó rettenet, és nekirepült a férfi fejének egy galamb.

A nottinghami Michael Speirs éppen a helyi kisboltba tartott, amikor a madár belé csapódott. Speirs és a bolt tulajdonosa, Raj Rasaliam, nevetve nézték vissza a kamerák felvételeit és azt mondták, hogy a galamb az ütközés után sértetlennek tűnt.

Amikor visszanéztem a felvételt, azt gondoltam, hogy ez vígjátékba illő jelenet, és túl jó ahhoz, hogy ne osszam meg. Mekkora az esélye, hogy ez valaha is megtörténik, és van róla felvétel? A galamb jól volt, csak egy kicsit szédült.

- ezt már az eset után nyilatkozta a BBC-nek Michael Speirs. Szóval megtörténhet. Bármikor, amikor mondjuk a Kossuth utcán, a várban, vagy csak egy random parkolóban sétálunk, akkor sem lehetünk elég óvatosak. Bármikor lecsaphatnak a kamikaze galambok!

Íme a videó: 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: