2022. 09. 28., Szerda, 09:46

Deadpool nem tudott mit kitalálni a 3. részre, ezért visszahívta hát Hugh Jackman Farkasát - VIDEÓ

Mindezt maga Ryan Reynolds jelentette be egy rövid videóban, amelynek végén feltűnt a hőn áhított premierdátum is.

Nagyon reméljük, hogy a Disney legalább a Deadpool filmekbe nem szól annyira bele, és maradhat a vörös csuhás különc hős olyan idióta és véres, mint ahogy a Marvel első két filmjében megszokhattuk. Mert ugye immár az MCU-val együtt Reynolds karaktere is a nagy birodalom részévé vált, a rajongók pedig régóta tűkön ülve várták, mi lesz végül a sorsa a különc hősnek.

Nos, eddig kellett várni, maga a főszereplő posztolt egy rövid videót melyben - természetesen ironikusan - hosszasan taglalja, mennyi ideje gondolkodtak már a Deadpool 3. sztoriján, hogy mit kezdjenek a karakterrel, mi történjen bla bla bla... ám végül nem jutottak semmire. Ekkor sétál be a képbe az X-Men filmekből Farkasként ismert Hugh Jackman, akinek odaveti hősünk, hogy 

hé Hugh, még egyszer jöhet Farkas?

A rajongók nagy örömére a válasz nem túl boldogan, de annyi volt:

Jó, persze Ryan.

A megerősítés tehát megvan, a régóta várt páros úgy tűnik összeáll a Deadpool 3. részében, remélhetőleg nem csak egy cameo erejéig. Mindez azért is nagy szó, mert Jackman a 2017-es Logan után elmondta, örökre elbúcsúzik a karaktertől, és nem kíván többé a szerepbe bújni. Ám úgy tűnik, a Reynolds-al való barátsága miatt még egyszer kivételt tesz. De jól teszi!

A film dátumot is kapott, közel 1 évet kell rá várni, 2024. szeptember 6-án kerül majd csak a mozikba.

UPDATE: Reynoldsék közösen magyarázzák el, miként lehet Logan életben, és szerepelhet a Deadpoolban. Kötelező végignézni:

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: