2022. 09. 08., Csütörtök, 09:25

Éttermi verekedés Siófokon - Még a földön is rúgta az eszméletlen férfit - VIDEÓ

A Tolna megyei férfi Siófok belvárosában garázdálkodott.

A harmincas éveiben járó férfi 2022 júliusában, a hajnali órákban egy siófoki étteremben tartózkodott, amikor szóváltásban került az ott italozó egyik vendéggel.

Az indulatos vádlott a szóbeli veszekedést nem hagyta annyiban, hanem a sértettet maga előtt tolva a sétányra vezette, ahol kétszer ülepen rúgta, majd arcon ütötte, amitől a férfi a földre esett

Bevadult a siófoki bika, lámpa és fényreklám is bánta - VIDEÓ

Bevadult a siófoki bika, lámpa és fényreklám is bánta - VIDEÓ

Jól sikerült a kézhez kapott diploma megünneplése, csak valami felingerelte. Jó, az alkohol is segített.

A vádlott ugyan elment a sértett közeléből, de aztán meggondolta magát és a nehézkesen felkelő férfi bántalmazását tovább folytatta, amikor nagy erővel ismét megütötte. Ettől az ütéstől az ittas férfi újra a földre esett és elvesztette eszméletét.

A terhelt segítség helyett még egyszer belerúgott az eszméletlen férfiba, majd sorsára hagyta, a sértettet szemtanúk térítették magához

Az elkövetőt a járőrök rövid időn belül azonosították és előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra. A Siófoki Járásbíróság a vádlottat hat hónap fogházbüntetésre ítélte, melynek végrehajtását egy év hat hónapra felfüggesztette. Az ítélet nem jogerős, az ügyészség súlyosításért, a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: