2022. 04. 14., Csütörtök, 10:54

20 éve várt jelenettel búcsúzik a Jégkorszakot alkotó stúdió - VIDEÓ

Mennyire megérdemelte már!

Bizony megöregedtünk: 20 éve már, hogy bemutatták az első Jégkorszak filmet, melyet a 80-as években alapított Blue Sky Studios készített. Az elképesztő sikernek örvendő filmsorozat rengeteg új részt, sorozatot, kiegészítőt megélt, ám a koronavírus valamint a Disney óriási térnyerése betett a stúdiónak, 2021. áprilisában megszüntették őket. Ugyan ennek lassan már egy esztendeje, a stúdió valamiért most döntött úgy, hogy elbúcsúzik a rajongóktól, mégpedig egy régóta várt cselekmény megvalósításával: mikor a Motkány végre megeszi a makkot!

A Blue Sky kabalaállatává vált Motkány története egyébként sose tartozott szorosan a Jégkorszak filmek fő történetvonalaihoz, amolyan vicces kiegészítőként gondoltak rá mindig az alkotók, kinek a tevékenysége azért néha bekevert a főszereplőknek is. A Motkány bénázásai és néha tényleg könnyfakasztó műsora hamar a rajongók szívébe lopta magát, így a legjobb húzás volt ezzel a kisfilmmel elköszönni a rajongóktól:

A Blue Sky Studios utolsó napjaiban művészek egy kis csapata összeállt, hogy elkészítsen egy utolsó snittet. Mi ezzel az aprócska jelenettel szeretnénk búcsúzni.

A stúdiótól ugyan el kell köszönnünk, a Jégkorszakos tartalmaktól azért nem, hiszen mivel a 20th Century Fox alá tartoztak, a jogok átkerültek a Disney-hez, akik a jövőben folytatják a történetet. Hamarosan jön az Ice Age: Scrat Tales minisorozat majd pedig a The Ice Age Adventures of Buck Wild film is.

Ti szeretitek a Jégkorszak filmeket?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: