2022. 01. 21., Péntek, 09:53

Dohánybolti balhé Kaposváron - Nem akarta beengedni a vásárlót, inkább lefejelte - VIDEÓ

Egy 25 éves, ittas férfi leült az egyik kaposvári dohánybolt lépcsőjére, majd nem tetszett neki, hogy egy vásárló be akar menni. A szóváltás dulakodássá fajult, az agresszív férfi végül lefejelte az idős vásárlót. 

A 25 éves vádlott már a reggeli óráktól italozott, majd egy kaposvári dohánybolthoz érkezett, ahol leült a bejárati lépcsőre. Nem sokkal később egy idősebb férfi érkezett az üzlethez, és megkérte a vádlottat – aki elfoglalta a bejárathoz vezető utat – hogy engedje be a boltba. A vádlott ettől bepöccent, majd a kialakult szóváltás hevében lefejelte a férfit, akinek ettől vérezni kezdett az orra. A további bántalmazásnak az vetett véget, hogy a vádlottat a helyszínen tartózkodó ismerősei szétválasztották az idősebb férfitól.

A nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedő idősebb férfi a könnyű testi sértés vétsége miatt nem kívánta a vádlott megbüntetését, ezért nem terjesztett elő magánindítványt.A Kaposvári Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség pénzbüntetés kiszabását indítványozta a vádlottal szemben.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: